Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
OFF: A Nyh-Dombrádot én is letoltam sokszor nyaranta, mikor még Nyh-án laktam. Nyáron jobb, mint nulla fok közelében, lehet csobbanni félúton :) Jó tekergést! ON
Szerintem, addig azért biztos,hogy nem kell várnod neked és a többieknek sem,velem együtt.Az én véleményem, hozzáteszem saját elgondolás,még ebben az évben fordulat lessz,de nem is akármilyen..........
5550...Ahogy elnézem 5-10 évig még benne is leszek,mert 6400-6500 alatt semmi esetre sem fogom eladni. Egy dolog vigasztal ,hogy az osztalékkal még így is jobban jövök ki mintha ezt a pénzt lekötöttem volna a bankba....
Ez egy idézet egy kollégától. Biztos a FIDESZ győzelem? a régi szép idökben ilyenkor az OTP már -6-7%-on pislogott ha nem lenne április 8, akkor kétlem, hogy 10K fölött lenne
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.