Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
250nél én azt kidobtam, mert láttam, hogy nem lesz ott lofax se. Mondtam Metwolfnak is, de ő még egy darabig tartotta, aztán megunta ő is. Evvan. Sosem lehet olyan alacsony az ár, hogy ne lenne érdemes eladni.
Először úgy olvastam, ha a tőkéd 20%-át ide tennéd, akkor ebből lennél milliárdos, ha visszamegy 6000re, vagy valameddig. El is töprengtem, hogy milyen iciri piciri kis tengeri moszat vagyok. :D
Nem fogom kidobni 5100nál még, csak átgondolom. Akkor lehet, hogy átrakom tbsz-re és ha 4800-ig esik, akkor feltankolok TL06 certivel mellé. Annak 4600 a kiütési ára.
Kiváló kérdés, ML papírokban nem használtam stopot, mert akkora a vola, hogy kirázhatnak. Jelen esetben a tőkém 5%-a van Richterben és 10%-ban határoztam meg a stopot az átlag beker áramhoz képest. Így a teljes tőkém 0,5%-a eshet áldozatul a balfaxságomnak.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.