Lastdeposit

Regisztráció: 2016-11-28 22:04:10

Hozzászólások száma: 11 411

Utolsó hozzászólás: 2020-06-13 18:41


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

81 662
hétfő, 12:41
25 099
hétfő, 12:47
38 157
2020. 01. 27. 21:32
92 922
2019. 10. 05. 13:04
29 892
hétfő, 13:00

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE." topikból

A moderálás a "WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE." topik #100 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Trolkodás
Moderáció:
Kitiltás a "Kis papírok LE!" topikból

A moderálás a "Kis papírok LE!" topik #1051 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Ezeket a videókat mutogasd máshol!

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-10-09 18:28-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
köszönjük, betegezzél valahol máshol.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-04-13 22:43-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a "Est Média" topikban - 2018-07-28 11:23-ig (30 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Est Média" topik #27041 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
kötekedjél, veszekedjél máshol
Moderáció:
Felfüggesztés a "Szétesett a portfolio fórum" topikban - 2018-10-19 10:11-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Szétesett a portfolio fórum" topik #44 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
na várjál tesztelem. :))) 1 óra oké lasty? ;)
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-03-31 14:32-ig (9 nap, 23 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Delta Szekta 2020. 06. 13. 18:41
Kukika borsodi gyerek, akinek van igazságérzete, nem szereti, ha igazságtalanul ugatnak és mindig kinyitja a száját, ha valami nem tetszik. Ez egy ilyen időszak, fel kell venni a kesztyűt. 
Ha már itt tartunk. Neked egyébként kiváló kapcsolataid vannak, jó körökben mozogsz, mindent tudsz a jövőbeli történésekről. 2 óvodás vigyorgás között talán segíthetnéd némi infóval ezeket az eltévedt báránykákat az ugyancsak mérhetetlenül  primitív kukikázás helyett. 
Delta Szekta 2020. 06. 13. 18:20
Ha már mindenkinek őszinteségi rohama van, én is folytatom, most van kedvem egy kicsit bohóckodni. 😂 Eleve ott kezdődik a butaság -ami igazi, hamísítatlan Mari néni stílus-, hogy még mindig sokan azt hiszik, a fórum irányítja a piacot, ezer éves tőzsdések ezt mondják, döbbenet. Ha 160 az árfolyam mindenki csókolgatja egymást, mint homokviharok a Kék Osztriga bárban. Ha 80-100 Ft van, akkor meg minden fórumtárs egymást ássa el virtuálisan a Bükkben. Ez primitív, törzsi mentalitás. Ha én kimondom, hogy ami most van, az egy nagy adag tehénszar, akkor juj meg jáj...ha Sampipi mester teleríjja a fórumot egész nap, mint óvodás gyerek a virágos párnácskáját, akkor az teljesen elfogadott, még pezsgőt is bontanak rá a konteókban kikupálódott harcostársak. Kicsit olyan primitív és nevetséges ez az egész, mint mikor M1 stúdiójába beül a XXI. századi intézet meg az Alapjogokért központ 2 "szakértője" és egymást körbenyalva egyetértenek, hogy nagyon egyetértünk, jók vagyunk és hát a köcsög Soros Gyuri(Lastdeposit), az az oka mindennek. Mindezt 4-5 lelki sérült vagy beragadásba megzakkant ember csinálja természetesen, akiknek messze el kellene kerülnie a tőzsdét, mert annyi mentális tartás nincsen benne, hogy zivatarban 3 esőcsepptől ne sírja el magát, mert kislányok. Ha már kóstolgatásnál tartunk, én is telefoshatnám ilyenekkel a fórumot minden nap, de nem teszem, csak olvasom, ahogy a primitivizmus spirálján vígan csúszdáznak le egymás után a mindentudók. A világ nem változik: az idiótákat mindig a kreált ellenségkép tartja össze, nem a konstruktív beszélgetés.
Delta Szekta 2020. 06. 13. 15:25
A száraz tények azok, hogy agyadra ment a hülyeség. Gondolom, azt a sztorit is ismered, amikor a zuglói Gordon Gekkó naponta 2 x életellenes fenyegetéseket nyomott nekem privátba,  majdnem rendőrségi feljelentés lett a vége. Én pedig ezeket szótlanul tűrtem, hang nélkül, védtem a Te seggedet és az összes többi fórumozóét becsülettel, hogy nyugodt környezetben beszélgessenek, amíg ki nem takarítottam a fórumról. Nem folytatom, sürgősen akadj le rólam, mert zenekari fingod nincsen semmiről, hogy én mit tettem érted is és másokért is.
Delta Szekta 2020. 06. 13. 15:05
Sampipi meg Évanani! Amit Ti ketten műveltek...hú gyerekek. A roppant gyenge idegrendszeretek arra enged következtetni, hogy a tőzsdézés nem nektek való. Ha 10 éve be vagytok ragadva az a Ti dolgotok. Ha erre még nem jöttetek rá, az is a Ti dolgotok. Az, hogy milyen konteókat nyomtok, az is...
Annyiban viszont az én dolgom is, hogy amit ellenem műveltek bármiféle személyes ismertség és információk nélkül...hú...miféle félistenek vagytok Ti így ítélkezni rólam? Hogy veszitek magatoknak a bátorságot? Egy rossz hangot nem szóltam hozzátok soha az életben. Évanani Te vagy a legszánalmasabb kettőtök közül, mert Te egy praktizáló segítő szakember Vagy! Gratulálok aranyapám! 
A lehető legsürgősebben akadjatok le rólam és a gyenge idegrendszeretekkel keressetek más elfoglaltságot, ha javasolhatom. Nyugodtan üljétek körül a tábortüzet bandaháborúsdit játszani az agyament baromságaitokkal, ha egy kicsit is profi hozzáállásotok lenne, tanulni és pénzt keresni járnátok a fórumra, nem személyeskedni!
NUTEX részvényesek topikja 2020. 06. 04. 18:40
Szívesen. 
Magyar az, akinek fáj Trianon.
Nutexes az, akinek fáj, hogy nincs még befektető.
Delta Szekta 2020. 02. 14. 14:39

Köszönöm szépen, jól vagyok!
Saját kis strómanjaim vannak már a ház körüli munkában is, már külön ember van rá, aki a szemetet leviszi, elmegy helyettem tankolni stb. :) Nordtelekom után könnyebb lett az életem, nem titkolom. Hajókra, luxusutakra, nagy értékű órákra most külön nem térek ki. Kitartást mindenkinek és egy nagy kalappal, április-májusig festegetek a lakásban, a tizenkettedikben.
Hajrá Delta!
Delta Szekta 2020. 02. 14. 14:30
Én azt gondolom, hogy ez az CT dolog egy Vajnához hasonlatos vezércsel lehet, egyfajta időhúzás, előkészítve a terepet fajsúlyosabb szereplőknek. Nem merném egyértelműen ezeket kijelenteni, hogy nem volt valós szándék CT-re, viszont olyan gyorsan keverik a lapokat, hogy követni nehéz.
Delta Szekta 2020. 02. 14. 14:25
Fogadd el, hogy én egy alávaló csirkefogó vagyok, ez neked jó, mert jól alszol tőle, engem meg nem érdekel.
Delta Szekta 2020. 02. 14. 14:23
Tisztel bobbysinger úr!

Igazságügyi Minisztérium
 
Igazságügyi Módszertani Irányításért Felelős Helyettes Államtitkárság Igazságügyi Szakmai Irányítási és Módszertani Főosztály 
Áldozatsegítési, Jogi Segítségnyújtási és Kárpótlási Osztály
Itt dolgozom. 
2005. évi CXXXV. törvény szerint látjuk el feladatainkat, ami a bűncselekmények áldozatainak segítéséről és az állami kárenyhítésről szól. Munkakörömbe tartoznak sok egyéb mellett preventív előadások a másodlagos viktimizáció elkerülése érdekében. Kimerítő választ adtam-e esetleg vagy kormánytisztviselői kinevezési dokumentumokat csatoljak-e?
Delta Szekta 2020. 02. 14. 12:47

Tudod barátom, nekem nincsen miért szégyenkeznem senki előtt. Úgy érzem, nincsen rá okom. Bármikor emelt fővel és gerincesen a szemébe nézek bárkinek itt, azzal is, akivel csúnya harcaim voltak, meg azzal is, akivel nem. Evananitól kezdve Scs-ig, Vaculaktól kezdve Janikáig, meg Ricraventől kezdve Chakáig. Amit csináltam, azt tisztességesen és lelkiismeretesen tettem. 
1. Papírjaim vannak, nem kevés, családtag nevén, hogy a "zsebesek" kíméljenek.
2. Nem telik el nap, hogy nem olasom a fórumot, minden betűt, mindenki véleményét ismerem.
3. Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek, kivétel nélkül.
"Kell még valamit mondanom, Ildikó?" Nem. Megbeszéltük? Meg.
Köszönöm továbbra is az "őszinte érdeklődést." Ha nem mondtam volna sohasem: első a család, utána a pénzügyek, nem pedig fordítva. 3 hete voltam a városi bíróságon előadást tartani áldozatsegítés ügyben, munkámból adódóan. Egyáltalán nem rossz hely az, ott legalább van az évben többször ítélkezési szünet, míg a fórumon -úgy tűnik- sohasem...
Delta Szekta 2020. 01. 03. 20:39
Bocsi, a fogadást megnyerted, gratulálok. A posztom arról szólt, hogy a befektetőtársaimnak beköszönjek. Nem járok én már térdig mocsárban, de igyekszem néha megtisztelni azokat, akik engem is megtiszteltek. 
Plútó, Stanbull, Janika! Köszönöm, jól vagyok. Továbbra is lélekben és részvényes társként is Veletek! Őszintén szurkolok mindannyiunknak, mert van miért.. 😂
Delta Szekta 2020. 01. 03. 20:13
Jó estét kívánok! 
Sampipi: Befejeztem a festést! ☺️
Viccet félretéve, nem tudom megállni, hogy erre ne reagáljak. Én a magam részéről annyit tudok mondani, hogy most több van, mint valaha volt és kételkedés nélkül elhiszem, amit leírtál.
Tisztelettel üdvözletem mindenkinek, kivétel nélkül. Annak is, aki kedvelt és annak is, aki nem. Köszönet Balázs Úrnak az új kezdért, Papp úrnak, az új igazgatóságnak, továbbá az új topikgazdának, aki kiválóan végzi a dolgát.
Arra bíztatok mindenkit, ha szabad: tartsatok ki, mert úgy gondolom, érdemes. Tartsatok ki, mert szvsz. a vízió, amit a társaság megcélzott magának, most teljesedhet ki látható valójában és ne hagyja magát senki befolyásolni a trollok hadának, mert a végén....a "ki nevet a végén" résznél nem lesz őszinte a mosolya.
Továbbra is Columbo feleségeként maradok tisztelettel, hajrá kollégák!
Est média szekta 2019. 10. 05. 12:54

Kedves Kollégák!
Bizonyára sokaknak feltűnt, nagyon keveset vagyok mostanában. A mai napon meghoztam azt a döntést, ami pontot tehet erre a vívódásra. Észrevehette mindenki, hogy én részben magánéleti, részben egyéb elfoglaltságok miatt előre láthatólag egyre kevesebb időt tudok és tudtam teljes értékű emberként itt Veletek lenni. Új feladatok és új kihívások elé állított az élet, aminek meg kell felelni.
Én tisztességgel és lelkiismeretesen szolgáltam ezt a közösséget, mindent megtettem a törzstagokért azokban az időkben, amikor időm teljében voltam, mostanában ez pedig egyre kevésbé van így...
Nem tudok középutat és nem is szeretnék, mert nem az az ember vagyok. Valamit csinálok lelkiismeretesen, odafigyelve vagy sehogyan sem. Nem szeretném, ha egy jó közösség felhígulna, azt sem, hogy ez a topik trollok tanyájává váljon. Lehet a döntésemmel egyetérteni vagy vitatkozni, ezt majd a közösség eldönti, egy biztos: nem tűnök el ennyi szeretett embertől búcsú nélkül. Köszönök szépen mindenkinek a legmélyebb tisztelettel, aki emelte itt a topik fényét. Az Estmédia feltámadásának kezdetétől itt voltunk a legnehezebb időkben, tartottuk egymásban a lelket hittel, pedig pokoli nehéz volt. Amikor azt hittük, megmenekültünk, egy sajnálatos haláleset zúzta porrá átmenetileg álmainkat. Nem tudtuk, hogyan tovább, nem tudtuk, mi lesz...ma már ez nincsen így! Ez a cég a sokat szidott "kopasz" munkájával a lehető legjobb szektorba, a lehető legjobb kezekbe került és igen fényes jövő előtt áll. Utólag visszanézve az idő előbb utóbb őt igazolta, holott csak egy út kezdetén vagyunk. A korábban sokat szidott vezetés békából idecsókolt egy Deltás királyfit számunkra... :) Legyen büszke magára mindenki, aki ebben a folyamatban végig részt vett minden félelmével együtt! Legyen mindenki büszke erre, mert igenis jó érzés az, hogy kételkedő trollok hadával harcolva hátra lehet dőlni és azt mondani: igen, jól fektettem be, nekem volt igazam! Nagyon sokat köszönhetünk a volt és a jelenlegi vezetésnek, de még többet köszönhetünk egymásnak. Az élet nem áll meg, a fejlődés sem. Ez a cég szvsz. ettől csak nagyobbra nőhet, még csak a szárnyait bontogatja...lesz itt ok az örömre még bőséggel, de arra kérek tisztelettel mindenkit, hogy a további eszmecsere máshol történjen, ugyanis a topikot a mai nappal lezárom..mint mondtam: vagy jól, vagy sehogyan sem!
Baráti üdvözlettel: Last
Est média szekta 2019. 10. 02. 16:10
Én folyamatosan itt vagyok olvasó módban, ha valami atrocitás van, beavatkozom. Karácsonyra minden kikristályosodik szvsz., Jézuska rak ajándékot a fa alá. Nem könyvvizsgálót, fundavizsgáló detektort. Kitartást mindenkinek, hajrá Delta!
A topikot àtírom majd, amennyiben hivatalosan is realizálódik a Delta üzlet és feltéve, ha ide szeretnének írni a kollégák.
Est média szekta 2019. 09. 30. 16:49
Hagyd békén a kollégákat szvsz. Viszlát!
Est média szekta 2019. 09. 22. 14:26
Jó reggelt!
Nagyon régen írtam, de megígértem, hogy megteszem, bár késve, de nagyon sokkal tartozom ennek a közösségnek és minden szerethető tagjának. A tisztesség úgy kívánja, hogy azokat az embereket nem lehet figyelmen kívül hagyni, akikkel a nagy hullámokban egymást támogatva építettünk fel valamit, a nagy bizonytalanságban a félelem falán együtt másztunk fel hosszú hónapokon keresztül, remélve a jót.
Annak ellenére, hogy nem írtam, természetesen mindent és mindig olvastam. Jóleső érzéssel töltött el, hogy még mindig ez a legemberségesebb topik, minden apró vita ellenére. Kirakhattam én 150 db trollt is, változatlanul tartom, hogy ha a normális emberek nem találják meg egymást, akkor mit sem ér a moderáció. Márpedig itt igazán megtalálták egymást a normális törzs tagok, akik tisztelettel és emberségesen beszélgetnek általában egymással.
Mindemellett nem tudok eltekinteni egy erősen negatív folyamattól, ami beárnyékolja a fórumozás értelmét, hasznosságát. Anno amikor én beregisztráltam 2016-ban, úgy emlékszem, 2 hét volt, amíg aktiválódott a regisztráció, addig írni sem lehetett. Tűkön ülve vártam, mikor vehetek végre részt én is a diskurzusban és megtiszteltetésnek vettem, hogy én is ide írhatok. Ma már sajnos ez nincsen így. A pillanat töredéke alatt lehet regisztrálni és hozzászólni, arctalan, személyiségzavaros trollok pusztítják és durva mélyrepülésbe taszítják az egész fórum közösséget. Mindent a forgalomért? Ha az oldal üzemeltetői nem tisztelnek meg azzal, hogy védelmi mechanizmusokat építenek be, akkor én sem "tisztelem" meg őket, hogy gyakorta írok. Inkább tisztelem magamat és a szabadidőmet sokkal jobban. Nem titkoltan szeretek itt rengeteg embert, de van az a kényes egyensúlyi pont, amikor úgy érzem, magamat is kell legalább ennyire szeretnem. Ha ez a közeg nem támogató (portfólió), akkor azt kell mondjam, hangsúlyozottan a saját szempontrendszerem alapján, hogy az idő egyre inkább azokat a páratlanul sikeres befektetőket igazolja (hali, Manopi stb.), akik felhagytak a szélmalom harccal és nem fórumoznak. 
Kezdek felszabadulni saját bevésődött fixa ideáim àrnyékából. Már régen nem az az első, hogy a reggeli kv mellett nyomkodom a fórumot, melyik barmot kell moderálnom, milyen új troll terjeszti az igét, ki állt bele valamelyik törzstagba vagy éppen belém...à, kendőzetlen őszinteséggel, de én örülök, hogy elmúlt ez az idő. Szabad kapacitásaimat a szeretteimre, fejlődésre, elemzêsre fordítom, mondhatni a magam épülésére. Jó trédjeim vannak hála Istennek, sikeres időszak tiszta gondolatokkal. Én nem helyezem már magamra a kényszer terhét. Nem moderálok és akkor írok, amikor jólesik.
A cégről: Lehet itt sok jót még sok rosszat mondani a folyamatokról, de minden jel jó irányba mutat szvsz. Van itt szó túlértékelt apportról, meg túlszaladt nyomdáról, de a kiinduló állapothoz képest akárki akármit mond, a "Kopasz" bácsi vérrel-verejtêkkel talpra állította a céget, felállt a padlóról (Vajna halála pl.) újra és újra, minden tiszteletet megérdemel szvsz, aki meg nem bízik, ne legyen részvényes. Most vannak a legutolsó viharfelhők, amiknek el kell tűnniük és szerintem végleg kitisztul az ég ősszel, újabb vaskosabb funda érkezhet és folytatódni fog az értékkel való feltöltés.
Minden törzstagnak a legjobbakat, hajrá Est!
Est média szekta 2019. 08. 31. 22:14
Jó estét!
Tegnap értünk haza Olaszországból, közben párhuzamosan zajlott a felújítás itthon, van rengeteg teendő, de vagyok már többé kevésbé, olvasó módban legalábbis mindenképpen. 
Csak azért írtam, mert szerettem volna a legmélyebb tisztelettel beköszönni minden kollégának, a napokban majd írok hosszabban.
Hajrá Esztike!
Est média szekta 2019. 07. 30. 16:15
Kedves kollégák!
Szerettem volna mindenkiben tartani a lelket a magam szerény eszközeivel, amíg szükség volt rá. Becsületesen és lelkiismeretesen. Megtörtént, amire vártunk. Van befektető és a holdinggá alakulás csak most kezdődött el.1 éve csinálom a topikot, bizonytalan ideig nem leszek, pihenek. Elfáradtam én is ebben a sok hajtásban.. semmi kedvem nincs azon kattogni, hogy mi történik a piacokon. Lakásfelújítás, nyaralás...stb. ..semmilyen formában nem akarok foglalkozni a tőzsdével, kérem mindenki megértését.
Mindenkinek sok nyerőt kívánok, lesz ok az örömre a továbbiakban is, ebben biztos vagyok.
Köszönjük Balázs Csaba, amit értünk tett és tesz! Hajrá Delta Force!
Est média szekta 2019. 07. 30. 15:20
😀😀😀
Est média szekta 2019. 07. 30. 14:23
Már mindegy. Nagytakarítás megvolt, trollok kitéve. Hajrá Delta Force!

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek