Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Több éves távlaton jó leszel, de érdemes lenne nyitni nem hazai papírok felé is, mert szélesebb körben lenne lehetőséged választani... de majd idővel megérlelődik benned (is)...
Köszi. Kb. 5 papírban vagyok bent és maradt még higítani való pötyő. Ricsi tetszik most nekem, mert jóárasították. Persze mehet még lefelé szegény, most csak nézegetem, mert a legalsó 5460-ról van, és korainak tartom eladni. Ha meg lefelé megy, veszek még, mert sztem ez egy értékes cég annak ellenére, hogy nem vagyok egy nagy gyógyszerfogyasztó. :)
... csak a németeket hagyják békén, szakadjanak le róluk már végre a dirty short alapok és szívassák a saját nemzeti papírjaikat... ég és föld a különbség köztük... :D
A tőke nagysága szerintem másodlagos. 4 gurigával kezdtem én is és akkor is 4-5 féle instrumentumot tartottam. Most hol több, hol kevesebb. Richterből ugyanúgy lehet venni 100db-ot, mint 5k-t, mert likvid. Inkább az a nem mindegy, hogy ha 25%-ot szántál a Ricsi pozira összesen de mondjuk 5800nál már elköltötted a felét, akkor nehéz lesz higítani. Ugyanakkor nagyon elaprózni se tudod a pozi felépítését, mert a randomnál is van minimum jutalék 200Ft, meg máshol is.
fogalmam nincs nem is érdekel, csak a chart, esik aztán kész. De nem aggódok, átgondoltam tegnap este az egész ricsis dolgot, jó lesz ez..nem hiszem hogy még esik sok 100 pontot...vagy akkor valami olyan dolog lehet a háttérben amiről nem tudunk még...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.