Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én adtam reggel az 5650 alatti vételeket. mikor vödörszám öntik, akkor csak Metál padláson maradt megsárgult Fibo szintjei működnek. :D Nekem a tőkém 6%-a van Richterben. 5400-on még veszek, ha leszúr addig.
Ha mindenki olyan okos lenne a sajàt pozijaival, mint a màsokéval, mindenki milliàrdos lenne a fórumon..(Bróker Mària a Richter kàrosultaknak írt leveléből;1,7)
Az Enefi az én balfogásom, az nem megy sehova, mint beton úgy állja az ezer pontos Dow eséseket :DD Csak az tavalyról maradt, aztán ez van. Idén csak ML papírokkal kereskedek, tavaly már elhatároztam. Minden blue az űrben, innen csak esni lehet, esnek is. Jöhet lassan az OTP is 10K alá első körben. ML papírok pedig indulnak ha ismétel a jelenlegi banda, addig azok is mazsoláznak ahogy látom
"5400-5430 zóna" majdnem megvolt jelen mélypont (5440) alapján... most ha 5500 alá bukik, akkor mélypont teszt 2.0 verzió előkészítés... 5500 feletti zárás kéne, különben újabb 61.8% fibo méretű esést láthatunk...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.