Én egészségügyben dolgozom és beszéltem egy-két kollégával ez ügyben. Májkárosító hatása ilyen rövid távon akkor van a gyógyszereknek (általában) ha nem teljesen egészséges a máj. Ez persze sokaknál igaz lehet, mert a sok tartósítószert és ízfokozót nem szereti a máj. Az ízfokozó arról híres, hogy nem jelzi a szervezet, hogy jól laktam. Ezért túlesszük magunkat. A máj ezáltal többletmunkára kényszerül. Elkerülhetetlen, a fogyasztásuk még ha kis mértékben is, hiába vigyázunk rá. Májnagyobbodást okoz stb. Akiknél vizsgálták pl. vajon fogyasztottak e alkoholt rendszeresen? Sok kérdés van itt. Az biztos, hogy túl van az egész fújva. Ez jókor adódott egy jó kis korrekció előidézésére a részvényben. Valaki kiszámolta (alább valahol írta) a gyógyszer nélküli richter árat: -590 forinttal ér kevesebbet. Akkor miről beszélünk. A csúcsról majdnem 2000 pontot esett!!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.