Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Araszolhatna felfelé tovább, tovább.
Én még tegnapelőtt az 1/3-át otiba tettem, és eddig szépen fialt (~8%), kiváncsian várom a holnapi kozmetikus milyen feladattal érkezik ?
rt:~38510
én a ricsiben bízom a legjobban, a bluek-nál ebben van sztori, ezt zúzták idén a legjobban én 39-40K várok idén, jövőre egy kis dolcsi erősödés forint gyengüléssel megspékelve no meg a polis sztorival visszarepülünk 40K felé.
Gondolom én is, hogy az oti és a mol 07 záró könyvei elég rondák lennének, ha a tegnapi árakon vagy az alatt szerepelnének a sajátrv.-ek
Tehát hó végéig is, ill. évvégéig csak lesz némi korrekció bennük, de a Ricsivel mi lesz?
Reméljük a múlt évi zárót beállitja,(~43k) vagy ez már talán túl optimista verzió?
most már csak ezt a kis időt kell kivárnunk, hogy irtó gazdagok legyünk.
elek! föl a fejjel! nézd a többiek is milyen bizakodók! rettenetesen jól járunk, hiszen alig egy-két év alatt meglesz a tuti 10-15%-unk.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.