Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
a 39-39200 már megint megállította, azon kéne túljutnia előbb forgalommal persze, addig ez van;
a ma hagyott rést mindenesetre betöltötte.
meglátjuk mit akarnak a naygok.
Én már nézem egy ideje innen alulról.
Nemtom, de valakinek mintha az lenne a dolga, hogyha kidugja a fejét a Ricsi akkor rögtön visszadöngölje, mint most is -egyenlőre. 38900
Hm nem is olyan rossz amit Róla írnak én mindenképp pozitívan értékelem Őt és a Cégét is....bár az előadásra elmenni nem tudok, de majd beszámol reményeim szerint aki ott lesz
értelek, neked ez a hírdetés rossz helyen van (máskor engem is zavar, hogy pont ide teszik!), de mivel ez itt a ricsi-topik, talán érthető, ha most örülök neki. a "szemetelés" kicsit erős kifejezés. egyébként 38185-ön állunk, nem is olyan rosszul.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.