Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintem mostanában - szemben az előző évekkel- rengeteg a hír Richard körül. Azonban sok bef alap a gyogyoszektorral megégette magát, ráadásul az új leánykákat nem ismerik, és még a rendkívülin is meg kell szavaznunk. Sztem inkább kivárás - tegyenek le valamit az asztalra a jellemző.
Amitől viszont nem 40 hanem 50 K felett lenne az árfolyam- ha a szocik frakció elutasítaná az eg reformot, vagy megszünne ez az állami idiotizmus az egészségügy körül.
Vagy a Bérest is megvennénk. Ők úgy is az exportpiacokra akarnak komplementer termékekkel kapcsolódni, s a Richternek orosz, lengyel, román piacon igen értékes elosztási csatornái vannak. A szinergiák sztem itt nagyságrendekkel nagyobbak lennének.
szárnyalás előtt a richter? - hát most nem úgy néz ki. pedig tegnap dicsértem és jókat mondtam róla, jósoltam szenvedéllyel - de ezen úgy látszik semmi se segít.
Elmennek azok az elemzők a fenébe!
A Richter az egyik legjobb KK E-i cég, más vélemények szerint meg egyenesen alulértékelt a részvények ára, és 40k fölé várják hamarosan!
Szerintem megint az van, hogy be akar valaki vásárolni, és kiad egy lehúrzó elemzést.
A DB elemzője átlagosan, 37%-os árbevétel, 36%-os EBITDA és 48%-os FCF előrejelzéssel számol, a lengyelországi és oroszországi akvizíciók ellenére ugyanakkor várakozásai szerint az EPS nagyjából változatlan szinten marad, a felvásárlások kapcsán felmerülő értékemelés problémákat jelenthet a cégnek. Emellett a lengyel gyógyszerpiac szabályozási kockázata és a várt szinergiahatások is próbára tehetik a vezetőséget. Mindezek fényében csupán 3%-kal, 35.000 Ft-ra emelték a Richter részvények 12 hónapos célárfolyamát.
Na ha ettől billent meg, visszaadom a diplomám. Rég olvastam már ennyire silány
minden szakmai alapot nélkülöző szöszenetet.
Kisstílű, sablonos és röhejes.
Összesen annyi olvasható ki a dologból, hogy a csóka csúnya shortban ül.
Illetve "gyendég érzelmi szálak" fűzik a managmenthez.
Szánalmas..
a giga formáció az, ami éppen most épül - olvashattad te is.
a ricsi innentől kezdve elszáll, a fellegekbe és nem lesz aki onnan lehozza.
célár: nem 60, hanem 160, óvatos becslések szerint. csak figyeljetek! most indul a himalája meghódítása.
(na, több pozitív kisugárzás most nem jut eszembe)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.