Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
valószínű erre a rkgy-re gondolt és a tőkeemelésre, aminek megszavazását sokan várják. lehet, hogy arra gondolt, hogy utána indul be igazán a ricsi és száguld vissza 40 fölé.
a tőkeemelés után a genefar lenne a ricsi legnagyobb tulaja 26,75 %
az ápv 2009-ben lejáró rv-re átváltoztatható kötvényei 18,34 %-ra csökkennének(most 25%)
a genefar vállalta, hogy részvényei 80 %át 4, 60 %-át pedig 5 évig nem adja el és nem tesz ajánaltot sem a ricsire, tehát a menedzsment bebizt. magát egy nem rokonszenves felvásárló ellen legalább 4 évre
:)))
Kiindulva abból, hogy a dupla akcizició a teljes piacot meglepte, azaz nem igen tudott róla senki, nem gondolom, hogy a bróki gyerek már ennyire előre ilyen baromi jól értesült lehet. 18-án lesz rkgy. ahol az tőkemeleésről szavazunk. Val.szeg erre gondolt. a fiú. Nem lep meg, ha erre azért még várnak egy páran, hiszen azért dolgot szentesíteni kell. Csak az a tuti. Vagy ugye "biztosabbnak látszó" mert ugye csak az öreg kaszás a tuti.
:))
És mi lenne az?
pl.180napos átlagáron ajánlatot tesz az új tulajjelölt? (kb.:37300?)
Ilyeneket már éltem át pl. grabo., graphi (ez utóbbi végül is jól profitált) .....
vagy bejelentik, hogy mindenkinek kellemes karácsonyt? (és jó totyorgást?)
ha ennyien és ennyire bíznak benne, akkor ez egy csodapapír.
decemberben kb. 10-15 között álítólag lesz valami nagyon pozitív bejelentés - de meg ne verjetek, ha ez csak álhír, úgy hallottam egy brokitól.
Grat. a kitartashoz, es good luck. En ilyen teren nem nagyon szoktam befekteteseket eszkozolni.
Ma beszalltam 37300on, de nemtom, hogy mennyire lesz hosszutavu befektetes. Ha az akviziciora igy felhuztak es ezt a parahullamot viszonylag jol atveszelte, akkor lehet benne potencial.
Az érdekes, hogy az oti topikban siránkoznak, hogy miért az Ő kedvencüket alázták meg tegnap, és miért nem a Ricsit, Mi már megszoktuk felkiáltással.(?)
Akkor Te egy Marathoni befektető lettél vszeg.
Én éves szinten még ++-ban vagyok, így időnként a veszteséget is realizálom adóoptim. okokból, az oti-ba is vettem tegnap.
Kevesebbet -1.kelljen fizetnem
-2.tudjon elmutyizni a mutyibanda.
rt:37400
most mi van? túl nagy a csend itt. senkinek semmi elképzelése, hogy mi van, mi lesz?
decemberben lesz ricsi közgyűlés? - ahol állítólag nagyon pozitív bejelentés várható. tudtok erről valamit?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.