Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem lett heti kulcsforduló lefele, ez ++.
Többször is utaltam a global gyogyószektorhangulatra, és a novartisra: link lehet csak ez a hangulat mentette meg a Ricsit a lecsúszástól?
Ezenkivűl ezt a cikket is érdemes elolvasni, link
-:) normálisabb országokban jóval több stratégia közül választhat a p.tag akár egy egérkattintással.... tehát, ha meglát egy 1%-os hun gdp-t, + 1-2 "dicsérő" elemzést akkor klikkel, az alapkezelő meg kiönti amilye van !
Ez most pont olyan, mint oly sokszor, itt fogunk totyorogni +/-37200 körül a jövő hét, ill. hónap végéig, amikor a kozmetikus majd eldönti milyen zárót állít be a hóvégére !
Csak hallkan írom: jó lenne, ha most meg csinálna egy felfele kulcsfordulót, hátha megint ·gigabull" lenne a jövőhéten, de nehogy meghallja az ellenszél fújó.
rt: 37590
Zolaaa
Sztem most sokunk tagsági ideje eléri a10 évet, és pl. én tuti, hogy felveszem a hozamot, igaz majd csak jövőre, amiből 2x333k-t azonnal visszarakok a többiből meg veszek Ricsit, mert ez oly jó... OK?
(lehet olyan aki pl.kifizetik a hiteljeit....)
rt:37500 -kétesélyes.
Egy hete ilyenkor még a 40-en álmodoztam... ez a Ricsi se változik meg sose... :) bár pozitiv hogy nem nézett le 34999-re.. egy ilyen prima sztorit MIÉRT nem vesznek meg? vagy majd dec 18 környékén lesz itt újra rakéta? elek a nyp-as ötletedhez egy kérés... miért éppen most? évvégéig nem is emelkedünk?
Attiati
Az is igaz amit Te írsz de az a tőkére vonatkozik!
A 10 év alatt könyvelt hozamokat viszont a 10. évet követően már kiveheted adó és járulékmentesen !! (tudtommal)
Persze majd ha túl sokan akarják felvenni a pénzüket, akkor csak egy tolvonás és megváltoztatják a szabályokat a mutyisztánok.
rt:37720 (bár ne öntenék le a zárót megint!)
jól olvastam minap a nyp portfólióválasztás informálódás közben, hogy önkéntes nyp.-ból 10 év utánni kivétnél 100% leadózik, és utánna évente csökken 10%-kal.
szóval a kötelező 10 éves várakozási idő után pl 3 évvel már csak 70%adóköteles...
szóval ilyen elven 20 évet érdemes várni az első belépőknek........
ez egy lehetséges magyarázat az őrületes szórásra, de nem elég, valami mást is kell keresni mögötte. nem gondolod? ilyen tébolyult szórást, ami itt tegnap ment...hmmm...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.