Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Amúgy több mint valószínű hogy 39 K fölött fog nyitni.Ha tényleg olyan erős ellenállás,akkor majd meglátjuk vissza jön e nyitóban,bár szerintem nem fog,sőt réssel is nyithatunk megint.Innentől kezdve megvan mire kell figyelni.Nyitó után ha nem bír 39 K fölött maradni bedobom a szennyesbe.
Kiváncsi vagyok a holnap reggeli TA-kra..:-)
Alig bírtam végigolvasni, mit összetopikolt itt a csapat ma, (hála a magasságosnak) máskor volt, hogy féloldalnyi sem jött össze.
Remélem, holnapra is kitart a lendület.
Eljött végre a kitörés napja, csak így tovább!
Picirigó !
Szerintem Te túl optimista vagy.....pedig ismerned kell ezt a csodás papírt....
Holnap már jönnek a nyerség realizálások.....a gyógyszerpiac mindenhol szar....teljesen mindegy hogy szahara vagy csak egy kis sivatagi rész--- a homok homok marad!!!!
Sajnos igazam lesz!!!
Utána pedig szépen beáll a sorba.
Ricsi minden szinten rossz eredmény.....mitől lenne jó???
Mert felemelték az irányárat???
Tudok mondani kapásból két bluechippet ami kétszeres felértékelődési potenciállal rendelkezik a ricsivel szemben.......ráadásul nagyon is jó eredmények a harmadik negyedévben!!!!
Miért éppen a szar q3-mal együtt jelentették meg a hírt???????
Valakik még nagyon sokat fognak bukni ezen a "csúcspapíron"!!!!!!!
Félre értés ne essék , én sokat kerestem vele.de 35500 és környékén vettem és eladtam , annyit talán ér , amennyiért a cég sajátrészvényt vett!!!!!!
Bocsi nem akarok hangulat romboló lenni , de látni kell az események mögé!!!!
Fél éve benne ülök, fundásan vettem és talán most lesz itt a pillanat, h dobhatom. Senkinek nem akarok tanácsot adni és nem is fogok...mindenki kereskedjen saját maga. DE: én dobom holnap...jóéjt
Srácok!!!
Hiba lenne megint óriási számokban gondolkodni!
1 hónappal ezelött is 40K fölé vártuk, aztán 36K lett belőlle...ne essetek megint ugyan abba a hibába...én sem szeretnék.
A 40K lehet, h meg lesz, de ebben most sem igazán hiszek...mint mondottam a 39K nagyon erős ellenállás
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.