Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én most teljesen kivülről beszélek-nincs ricsim---de:
érdekes , hogy 13óra 21 perckor gyakorlatilag se eladandó se veendő mennyiség nincs a könyvben????
Persze nekem ez az egész Bux nagyon fura!!!!
Na és itt van a 20k-s kötés..., nyilván ez is saját rv. Itt a vége? Bezsákoltak és engedik mostmár menni fel? Közzéteszik a q3-at, miután megvan a db-számuk és dörzsölik a kezüket, hogy a rv. mellé dől a pénz?
Mit bánom én, egye fene... nagy pénz, nagy játszótér, csak menjen már FEL, FEL, FEL.
Abszolút egyetértek ma-ga és trend-elek véleményével, ami arra vonatkozik, hogy a saját rv- vásárlások időzítése miért mostanra esett: gyorsjelentés után drágábban lehetne.
Másrészt felettéb gyanús számomra az, hogy bejelentik a saját rv. vásárlást, erre nemhogy megindulna fel, hanem nap végére mindig a földbe nyomják a fejét, állandóan lekötik. Pesrze így a napi charton mindig felső kanócok, meg hullócsillagok vannak, aki meg csak azt nézi kapásból rosszat lát. Szóval szerintem az utóbbi napokban/hetekben erősen manipulatív lett a részvény. Amit még nagyon gyanúsnak tartok, hogy miután bejelentik a saját rv. vásárlást mi történik, illetve mi nem történik meg? A gyorsjelentést az évekre visszamenőleg szokásoshoz képest bő két héttel elcsúsztatják! Tán, csak nem azért, hogy olcsón tudják lezavarni a saját vételeiket? Gyanús, nekem nagyon gyanús. (pesrze ehhez hozzá kell tennem, hogy nem stoppoltam magam ki időben, úgyhogy kéretik olyan szemmel nézni a véleményemet, mint aki azt szeretné, hogy visszamenjen az árfolyam legalább 39k körüli szintre... De a legjobb lenne, ha a célárig, jó erre adok az év végéigidőt neki... Mintha rajtam múlna..., kár hogy nem.)
Ez igaz, vagy azért gyűjtögetik, mert egy jó q3 után vszeg drágább lenne...
vagy azért, mert költségoldali nyomással szeretnék a részvényárat lent, vagy még lentebb tartani?
(Ez utóbbiért - én mint részvényes - nem-igen adnék becsületrendet a managmentnek az biztos.)
rt 36845
Kiálltak az eladók a könyvből, ha valaki ki akarja ütni a rést, akkor hajrá !
12 hónap múlva....a szektortársakhoz ~3,5% diszkonttal számolva...de a szektortársak is esegetneg, tehát ....
Ezzel a mai réssel (+ ereszkedő 200napos)eljátszadozhatunk szokás szerint vagy 2 hónapig. (és ez még a jobbik eset)
(rosszabb-még a 25k is meglehet)
ny:36700
Lehet, hogy ma láttunk 37-el kezdődő árat utóljára - a közeli jövőt tekintve?
A 36k simán benne van, és örülhetünk, ha ott megragad majd és nem megy az egis által kikövezett úton tovább.
Törölt felhasználó2007. 11. 07. 16:40
Sajna már megint lealázták záróban ezt a szerencsétlen ricsit !
a per miért nem zárulhatna le?? 3 mrd Ft folyna be .... 10 mrd Ft felé emelhetné az eredményt... Ti sose gondoltok rá? multkor - vagy féléve - volt már rá ítélet.. le ran rakva a biztosíték csak le kell nyúlni... kellemes lenne a 10 mrd feletti eredmény...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.