Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
elnézést, de ez az egyik tipikus hiba. Többször megcsinálja velünk a rv ugyanazt a szemétséget. Mikor rájöttünk mi a minta, annak megfelelően lépünk. És általában egy jó nagyot szívunk :-))).
620829!!!!
Egyet értek veled...most jön a " LILA " köd mindnyájunknál, akik több hónapja ebben ülünk. Úgy gondoljuk, h "csak megy ez még feljebb"...persze aztán pofára esés!!!
Párszor már eljátszotta ezt velem Richard...
Nem fontos megfogadni, de higyjétek el, holnap ki kell szorni!!!
39K dúrva ellenállás!!!
Jó kereskedést mindenkinek
nyilván. csak itt most megnyílt néhány lehetőség. lengyeleket, szinergiát, stb nem tudom/akarom értékelni, de az qrvaélet, hogy a ruszki értékesítés meg a DLO az a jelenlegi növekedési ütemnél gyorsabban bővül majd. és visszafogott voltam.
Én nem akarom bántani a ricsit én már ebben az évben háromszor kerestem vele...de amit itt sokan kiültek...szívemból mondom ...megérdemlik , ha most kiszállnak...de a hangulat rossz....és lehet bármilyen hír....mindig van tér lefele!!!
off Írni akartam neked vmit, de végülismindegy. Csak annyi, hogy át kell értékelni kissé a céget. Valamint legalább a három órát meg kéne várni, s ha vki mindenképp eladni akar, ott lesz a lehetőség - szerintem on
Lassan eléri apincéből a földszintet...én még efölött szálltam ki , de sajna, holnap ő is beáll a sorba és szép lassan lefele....van itt olyan papír amely kétszeres diszkonttal rendelkezik a ricsihez képest...még sem mozdul...most eladni, mert holnaptól ismét üdv a klubban!!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.