Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én vszeg. egy sokkal kisstilűbb speki vagyok mint Te, Lacus ezt elismerem, és tapasztalatok jó ha vannak, köszönjük ha megosztod velünk.
Elég régen spekizek már én is és tudom, ha valami valóban megindul, akkor....bármi lehet.
Kb 1,5 éve a Graphi-ban ültem ~1k3-ról, és bántam később, hogy ~100% után idő előtt kiszálltam....
rt:~39500
azért most nagyon átestél a ló másik oldalára!!!!
Én veszek majd itt még nagyon olcsón ft-ban és irogatunk én meg majd kezelem a leki sebeiteket, amit a ricsi ejt::::JJJAAAAJJJJJJ
MIÉRT IS NEM ADTAM EL MIKOR MÁR VÉGRE 39000 fölött volt???!!!!
Nyugtával dicsérd a napot!!!!Én speki vagyok és minden esésnek örülök...de sajna itt is igazam lesz!!!!
Én kb.35-36k-ról indultam vele, volt néha dt, de hallottam néhányunknak 40k körülről is vannak csomagjai.
A 40k láthatóan nehezebb akadály lesz. A 39k-n akik akartak kiszálltak egy hónapja sztem.
Reméljük megunta már a Ricsi házatáját és tovább áll a tojógalambunk.
"Akármilyen kedves vendég majd egy évig untig elég" volt.
rt:39300
Most azért nem ugyanaz a helyzet, mint egy héttel ezelőtt. Én továbbra is azt mondom, ill. bízok benne, hogy 40000-Ft fölött lesz hamarosan. Itt igen nagy tételek mozognak. Még a múltkori kitörésből tartom a papírt, bár a piaci helyzet tényleg elég sz...r.
Hajrá Ricsi.
Sziasztok Ricsisek!!!
620829!
Én még nem adtam túl rajta, még megvárom a déli pangást...utánna akárhol is " jár", érzékeny búcsút veszek mindenki szeretett Richiétől.
Trend elek!
Nem savanyú ! Elmentem a rábához és már előtte(mig ti benne ültetek ) háromszor kerestem vele , a rábánál majd 15%-t kerestem ez minimum duplája a tegnapi menetnek......de két hét múlva visszanézek és melátom a véleményeteket!!!!
Én mindenkinek nyereséget kivánok....de a ricsi csak 36000 alatt a barátom...és lesz még annyi , vagy még kevesebb is...akkor persze visszatérek!!!!
Jó kereskedést addig is!!!
Lacus, úgy érzem egy kicsit neked most savanyú a szőlő, nem?
Pár hete Te is 40k fölé vártad, most hogy tényleg kitörésgyanús, és van hozzá story is, nem túl optimisták az írásaid.
Lehet, hogy beragadunk egy időre 38-40k közzé, de évvégére a jelenlegi helyzetben én nem tartom kizártnak, hogy beállítsa a tavalyi zárót (43440?) legalább.( kozmatikai, stb.okoból is akár.)
rt:39150
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.