Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mindhárom USA index szépen zárt, szebben mint vártam. Úgyhogy holnap minden adott ahhoz, hogy a beszűkülésből felfelé törjön a Richter, ebből kifolyólag 37800-900 környékére várom.
OTP is mehet szerintem egy...100 pontot mondjuk, nagyon sokat nem hiszem, amíg ilyen magas még mindig a CHF. Aztán, hogy mi történik, majd meglátjuk...reméljük a legjobbakat.
igen egyetértek...véggülis nem olyan nagy gáz ha finaszíroznom kell a hitelt egy darabig nem annyira vészes ricsim 100 pontos felje befedezi tiz napra ha csak a felét veszem akkor 200 pontos:) mert h a felét akartam dobni ma
Engem annyiból zavar, hogy esetleg...ha USA korrekciózik, akkor valószínű a Ricsi is felfelé veszi az irányt, de közel sem akkor volumennel, mint az OTP. És akkor így abból a mini "rallyból" is kimaradok...de sose lehet tudni, lehet így a jó és holnap is még vastagon "LE" lesz a kulcsszó...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.