Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én bedobtam a ricsit.
a tegnap a felét 36800on- vettem helyette molt 19400on.a másikfelét ma dobtam 37205ön és vettem helyette otpét 4940en.
Igy láttam jónak...
Na ebből ma se szállok ki, elcsesztem délelőtt, 37200-ért vígan elmehetett volna, de nem dobtam, mert rengeteg vevő volt még 100-tól felfelé is..nem véletlenül másoltam be a könyvet.
meg nem is akarom tartani...
pl. ha tegnap meglépek 1 oti záró vételt, ami végül is "aljszerűség" is lehetett volna, ma reggel már vertem volna a fejem a falba...ezért nem is merem tartani moat a pozikat, csak rövid időre...ami meg rámrohadt, azzal inkább nem foglalkozom...
tippelni sem merek...számomra most csak a DT...reggel elolvasom a híreket, meglátom mit reagál rá a piac, és ennek megfelelően alakítom ki, h lépek-e vmit vagy sem...
az alap "csodás" portfóliómat meg tartom...azaz ricsi (átlagár: 38,6K) és tkom (átlagár: 541)...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.