Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
á szar az egész ezen nyertem 11000 forintot...de sztem a két felső pakkom el kell adnom bukóban 37900 meg a 37400-gyest...legalább a 37400gyest a nagy pakk tbsz-n van a 37900-es azt leszarom eláll de a 39dbost közeljövőben el kell dobnom majd meglátom mennyi marad a hitelből kedden
20db el akartam adni 37085 egy másodpercel előbb rakom be elmegy...elment belőle 3db...röhej...nem tudok értelmesen gondolkodni mert ezt a 20 simán adhattam volna tegnap záróban is...ennyit jelent ha dolgoznak az érzelmek...
Sziasztok!
Tegnap nap vegen en is belenyultam ujra egy kis Teva-ba a nasdaq-on. Pont tegnap volt a nap ami az osztalekhoz kell (bar eleg nulla az osztalek hisz itt negyszer fizetnek egy evben), meg a zarokozeli fejlemenyeket latva biztam egy kis korrekcioban (most csak rovidtavon).
Hat nem tudom, lehet hamar volt, egyre inkabb esosnek tunik ujra a trend a fenebe is. Hogy idehaza mi lesz azt meg vegkeppen nem tudom. hm.
Jo-szerencset!
Szia:) Ahhoz képest jól alustam...bizakodok engem most csak a ricsi érdekel...a többit kizártam
Törölt felhasználó2011. 08. 04. 08:19
Jó reggelt, szép napot ! :)
Na ki hogy aludt, ébredt? Mik a megérzések? :)
Ázsia elég erőtlenül muzsikált, no meg Japán is kapott egy intervenciót. De ez annyira nem lényeges nekünk, Richárd barátunk menetelnem már végre fentebb. :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.