Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
"...A Trading in the Zone bemutat egy komoly pszichológiai hozzáállást, hogy konzisztens nyertessé válj a kereskedésben. Nem egy kereskedési rendszert ajánlok fel; engem jobban érdekel, hogy bemutassam neked, hogyan gondolkozz a profitáló traderré váláshoz. Feltételezem, már megvan a rendszered, amely a setupokat előállítja. Meg kell tanulnod bízni benne. A setup azt jelenti, hogy az egyik iránynak nagyobb a valószínűsége, mint a másiknak. Minél erősebb a meggyőződésed, annál egyszerűbbé válik a tradek végrehajtása. Ez a könyv megadja a szükséges megértést magadról és a kereskedés természetéről, így azt egyszerűvé, könnyűvé és stressz-mentessé téve, csak nézed a piacot és gondolkozol a cselekvésről...
...Azok a traderek, akik magabiztosak a saját setupjaikban, akik bíznak magukban, hogy megtegyék, amit kell, hezitálás nélkül, azok sikeresek lesznek. Nem félnek többé a piac kiszámíthatatlan viselkedésétől. A félelmeiket erősítő információk helyett megtanulnak arra az információra fókuszálni, ami hozzásegíti őket a profithoz...
...Mik a célok? Természetesen minden tradernek a célja a pénzkeresés. De ha a kereskedés csak a pénzcsinálásról szólna, nem kellene elolvasni ezt a könyvet. Ahhoz, hogy csináljunk egy, vagy akár egy sor nyerő tradet, semmiféle képesség nem kell. Azonban a konzisztens eredmény eléréséhez, és hogy meg tudjuk tartani, amit megcsináltunk, kell. A pénzkeresés az a mellékterméke a megfelelő mentális képességek megszerzésének és megtanulásának. Minél inkább megérted ezt, annál kevésbé fogsz a pénzre fókuszálni, és inkább arra, hogy hogyan használhatod a kereskedést eme képességek tökéletes elsajátítására...
Mark Douglas: Trading in The Zone"
Csak 72 oldal és nem fogsz ilyen hsz-eket írni. Persze írhatsz még évekig - vagy amíg tart a tőkéd.
értelek, persze h értelek, nagyon nehéz mert nagyon ideg minden...fasz kivan az egésszel...én egy picit megnyugodtam h kedden betörlesztem a hitelt aztán csendes szemlélődés részemről sztem már idén...
Ma nem éreztem az erőt, hogy nagyon felhúzzák...és ha nem éri el az árat, akkor nem bírom eladni, záróáras szakaszban sosem vesznek, hiába van felkínálva eladásra. Tehát benne volt a pakliban, hogy nem bírok túladni rajta...a 18400-as MOL vételről meg épphogy lecsúsztam...700-ért már nem vettem.
záróban kellett volna Nikolaas barátom záróban én ott dobtam 39db amivel kedden törlesztem a hitelem aztán rolo lehúz napi egyszer ránézek a tőzsdére kétszer bocs...de ugyse tudom megcsinálni...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.