Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
hervadt is vagyok nobudy, kezdek belefáradni ebbe a tőzsde nevű játékba ha eladok tovább megy, ha nem fordul, de MINDIG...hihetetlen...és mindenki ezt mondja, akkor hogy is van ez?
Ha lenne lóvém, csak úgy úgymond egyik farzsebben ennyi, amennyi elég egy ilyen manőverhez, kajak megszopatnám az összeset és azonnal piacin megvenném, hogy rohadjanak meg és vegyék vissza drágábban.
Szia Balu!nagyon hervadt az írásod,egész héten nem voltam,rá se néztem a tőzsdére,egyébb más ok miatt,esetleg délu a zárót néztem,grafikonokat se néztem,megyek leszabadságolom magam) Balu,még zárot megvárom,ezt is jol befalazták 37en mára,jó hétvégét neked!szia
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.