Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintem legutoljára azt fogom megérteni, hogy a zárószakasz ajánlataiból hogy a mókuciba kalkulálják ki a záróárat.
És főleg: hogyan lehet 5-5 idióta, földtől elrugaszkodott ajánlatból tippelni a záróra ? :-)
Gyulával értek egyet, amúgy én is úgy tudom, hogy 36500 volt a csökkenő trend törése.
Azéé vettem bele múlt héten 36700-on.
Csak azt a pakkot már eladtam.
Most van egy másik. Hasonló jókat várok tőle. Különben dádá lesz ! :-)
Ja a 36500-is jó érték.De ne felejtsük ez honnan jött 33500ft-ról. 4000ft emelkedés volt, érdemi korrekció nélkül, kitörési szint előtt is stagnált csak.Ha A grafikonját nézzük ezt a papírt 3000-4000ft-kat dobálják egy trenden belül.
36500 sztem, de mindegy is azt már biztosan kijelenthetjük h ma elvileg megvolt a magasabb alj, tehát holnaptól kilövés 38500 felé, legalábbis reméljük...
tényleg az vagyok amszti:)nekem most kéne olyan szeptemberig lehúzni a redőnyt és rá se nézni, de nem tudom megtenni...sok pénz...na ja:) viszont én is neked:)
Balukám, félelmetes vagy ! :-)
Szívből kívánom, hogy legyen nagyon sok pénzed !
Mondjuk ha Estmediat vagy Rábát vettél volna, akkor lenne ok az aggodalomra.
De Ricsike... :-)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.