Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sziasztok! Én is vettem ma telkót... 550-ér ... bár higítási szándékkal, de ha két héten belül 590 lesz, akkor inkább dobom ... jól jönne egy kis sikerélmény a lelkemnek IS, meg a zsebemnek IS, ha már a ricsikébebe szinte az éves maximumon "sikerült" beszállnom ... azért inkább ricsiből szállnék ki előbb, már nagyon nyomaszt január óta... de még mindíg bízom abban, hogy idén sikerül legalább nullával kiszállnom.
Jó Éjt... hétvégét !
14000db ott vettem és szerintem 2héten belül vissza teszteli a 590es árat ,és miért lenne titok azért vagyunk itt ,hogy segítsünk egymásnak ,persze a RICSIÉRT is izgulok mert van 300dbom
kösz, most jobb már reggel szar volt nagyon, de nekem most a ricsi az első ahhoz képest otp aprópénz csak...:)
én is bízom igazából még egy 5750-net se tartok elképzelhetetlennek jövő hét végére, meg ricsinél egy 38500-39000 fasza lenne!!!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.