Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Múlt hét pénteken újabb lokális maximumot ütött a Richter 37.800 forintnál. A héten azonban már korrekciót láthattunk, visszatesztelte a 30 napos mozgóátlagot (36.090 forint) az árfolyam. Ha a következő napokban sikerül ismét emelkedő irányba fordulnia az árfolyamnak, akkor folytatódhat az emelkedés a 39.950 forintos ellenállásig - olvasható az Erste elemzésében. link
nagyon nehéz dolog...idén sokszor volt otim mindig elszórtam tizezer forint nyerőkkel...ha tartom minden esetben jóval-jóval többet nyertem volna...gondoltam h most megpróbálom tartani...hát most meg ez nem jött össze, szar érzés nagyon, mert amikor eladok szinte, sőt MINDIG jóval tovább megy, mikor tartom fordul, egyszerűen HIHETETLEN!
sziasztok
szerintem a ricsi meg jol nez ki, mai zaras bollinger kozepe es a 36500as szint felett. a stopszintet lassan lehet feljebb huzni 36 ala leheletnyvile
celar 39K kornyeke
Sajnos ahogy elnézem most a piacokat,bizony lehet hogy holnap borittékolható az OTP esése.Nekem még annyi pénzt kellene csinálnom,hogy a Rábán bukót vissza hozza,aztán én tervezem hogy ki szállok,nem sok értelme van ennek mostanában.
Szevasz balu,én 5411 en vettem,5561 en dobtam,bizonytalan most minden,lé a zsebben,de kell is mert néha az ember bele szalad egy két bukóba is,és azt is valamiből állni kell.Igaz ez már megint csak fagyi pénz.
Egyébként jól lehet saccolni a zárót vagy a nyitót és én is szoktam ekkor venni és eladni, az esetek 80-90%-ban könnyebben el lehet érni azt a célt, amit szeretnék.
Természetesen ez a Richterre igaz. Az otp-n nem tudom játszani, mert sok ajánlat van és csak 5-öt lehet látni.
szerintem többek között azért történnek ezek a nagy rv számmal végrehajtott vételek és eladások, hogy a napi árfolyamot ne törjék le/emeljék meg.
Akkor, amikor néhány száz rv-es kötés már nagynak számít, egy ezer db-os vásárlás felverné az árat és záróban simán meg lehet venni, vagy el lehet adni enélkül a hatás nélkül.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.