Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ez így van...döbbenet...5-ből egyszer nem adtam el relatív kis nyerővel az otimat eddig négy esetben jóval tovább ment az árfolyam...mondom most próbálom tartani most meg lefordult...komolyan leszopom magam...
én érdemesnek gondolnám...de hát ez tőzsde...bármi lehet...a te pénzed, a te döntésed...5415 vettem otit múlt héten nem adtam el 5615-ön most nézd meg...ez is egy döntés volt...
szia RICSI 37000 telo 13000db 565 1700db 552 hát nem vagyok nyugodt ,de bíznunk kel a döntésünkbe remélem jóra fordul a helyzet a jövő héten dobni szeretném őket mert rossz jövő képet látok 1 honapón belül és jó besszálok lesznek .Kellemes hétvégét és jó pihenést jövő héten szükségünk lesz rá szia hétfőn reggel dumálunk
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.