Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
szevasztok...reménytkeltő a ricsi...otimat sajna nem dobtam, de bizakodok h mind ricsiben, mind otipan összeáll a kép és elérem legalább a minimális céljaim...
Szia Balu!nem bactál el semmit,amugy nem tom mi van otiddal azt hittem 5600 felett eldobtad,ha eladtad az már mult,ha kevesebb nyerővel adtad amit akartál az is mult,a jövő a lényeg,lesznek mindig ujabb és jobb beszállok,telkot néztem támaszon,550-en,most ricsibe vok,nincs zsé,megvárom hogy zárunk azt lépek....
400 db bakfitty, az erős ellenállások ezres nagyságrendeknél kezdődnek.
Ha kapunk egy kis külföldi rásegítést, akkor sima 37100-200 közötti záró is meglehet.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.