Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
most néztem a záróra korházba vagyok most kelet jönöm MR re ,de két ora csuszás van azért jó let a táró szerencsére ,na menem kel holnap beszélünk reggel gépnél leszek szia
Bekukk: jelenleg valóban nem túl rózsás a kép (a látni vélt alakzat ideális célára lefelé érdekes módon 35700, nahát).
Ha viszont nem gyorsul be lefelé ma legkésőbb holnap és mégis tartja a jelenlegi szintet (a korábban említett alsó limiteket is tiszteletben tartva), akkor úgy néz ki, hogy ki fog lőni felfelé legalább dupla csúcs környékére (~38000) a formálódó alakzat alapján. Ha mégis töri az alsó limitet, akkor viszont az azt követő első fel korrekcióban zárnám a longokat (36600-37000 környéke), mert a további rövid távú emelkedés erősen kérdésessé válna.
Természetesen lehet másként, ezt csak a vonalaim mondatják velem. Amúgy meg kár aggódni, az úgy sem segít.
most értem vissza...katasztrófa és négykor el kell mennem...amit ricsi miatt nem is bánok, viszont oti miatt igen...mondom én napon belül pár buzi játszadozik vele illetve egymásnak adogatják és feleznek...tuti h ez van...
tegnap vettem otit az eladási céláram 5590 volt... volt ma annyi...nem vettem észre...azóta esik már 60 pontot...komolyan ilyen nincs....a picsába már mindjárt eladom piacin...na erre újra felmenne tuti...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.