Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Igen a spekik az Otp-Mol ra figyelnek.Itt egy kis stagnálás van forgalom nincs.Hír sincs. 36k körül lehet, hogy megpróbálom, vételre. Darabok vannak csak.
én ma ránéztem a chartra reggelizés közben (d1, h4)...38500 feletti zárás esetén lehetne reménykedni 40K elérésében...addig öreguras szüttyőgés 36-38K között...rsi mondjuk készen áll 1 újabb bevetésre:)
de amíg az otp-mol jobb setup-okkal (profit) várja a spekiket, addig hiába is...
Na mi lesz veled richter, merre mész? A 36k-36300 ft eddig megfogja. Hol lesz vételi jel? Innen lő ki 37500-ig, ez a tető, ami bármikor elérhető. Vételi jel mikor lehet? Vélemény?
Lehet, hogy hagyni kell.
De az egis mindig az a papír, ami elég jól tartja magát és hirtelen megy 400-600-800 pontokat.
És technikailag, meg akár a duplaaljat is belelehetne magyarázni :)
De lehet, hogy igazad van és tényleg hagyni kell....
Igen, volt egy 183xx-as elemzés is a támasz törését illetően, de korábban a 18500-as szintet jelöltek...
Ami most biztosnak tűnik, amíg nem kap pozitív hírt, addig bottal sem piszkálják a befektetők. Oldalazás, lassú lecsorgással - én - sajnos - ezt látom benne..
Nem 183xx a nyakvonal, nem az volt pár hónapja az alja?
Akár lehet ez duplaalj...Nem??
Nem azt kell törnie?
Egon a 19k-t, írta pár nappal ezelőtt, ha azt töri akkor irány 15k!
Igen ez is fontos és gyertya is!:-)) Én remélem, hogy holnap megerősíti ezt egy kis emelkedés...és akkor megvolt korrekció és vége!:-)) Én most optimistán látom az egészet!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.