Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Látom nehezen viseled, mikor gyarapodik a pénzed:D
Nem is értem miért akarsz kiszállni az első korrekció előtt?
Már hallottam a válaszod, ne ismételd meg :D
Raiffaisen privát bank, júliusi ötlet. 36700-richter vétel, cél 39.5k.Stop 35.8k. Jelenleg helyzet értékelés: kis aggodalom, hogy 38k-nál nem megy feljebb, de pozició tartás ajánlott.
na kölök megjött,játékbizibe berakta a makettet,8200ft ha elmegy....+2 db irodai szék...görgös szervált,na most már megérdemel 1 hideg iceteát,adok inni neki Balu))))elmegyek zárot vártam meg,mindenkinek jó pihit hétvégére!
én is, én is...nagyon nagy spekák akik most adják veszik hasamat fogom a röhögéstől naponta húznak rajt záróban 100 pontot napközben meg gyűjtögetik...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.