Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
megvallom őszintén nem értem h miért így mozog a ricsi kicsit se...na nem mintha a többit annyira érteném, de valamennyire átlátom mol, oti, de ricsit egyszerűen nem értem 38.000 körül irdatlan pénzeket tettek bele valakik például...még a lejtmenet előtt...egyszerűen nem értem...ha én egy picit is mozgatni bírnám teljesen másképp csinálnám...ezért se értem...nem tudunk mit csinálni, mint várni...
egyetértek az idézettel...és érdekes az életben nyugodt tudok maradni, nagyon éles szitukban is, a tőzsdén nem pozi nyitáskor és záráskor nem tudok higgadt maradni...elsején múlt egy éve h van netbrokim, kösz az idézetet, jó éjt vadász:)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.