Az Erste célja, hogy a két vállalat tudását és erősségeit egyesítse.... Ilyen hülye kamu dumát, a random erőssége a költségek voltak, és minden hibája a Randi felület. Levelük szerint a Randi ugrik, nem baj adnak havi 2000-ért grafikonrajzolót. Nem ismerem az ERSTE online felületét, de hogy rajzolni lehessen benne, mint a Randiban azt kétlem. Lehet viszont számlavezetési díj /350ft/számla/, állományi díj/0,01%/ és jóval magasabb kötési díj /0,3%, bux konti 250ft/ és real time adatok. Ez aztán a fejlődés és ügyfélbarát hozzáállás. Megyek, hányok egyet...
Az,de a válaszból ez derül ki. Pár Ft emelés nem is zavarna de a randi elvétele nagyon. Ebben az országban tényleg csak a szívatásra mennek rá,pedig ha jó az ügyfélnek nekik is jobb lenne.
Sajnos az Erste ker.felülete sokkal nehezebben kezelhető,de meg kell birkózni vele.A jutalél nagyságát a mennyiségi gyarapodás okán célszerű lenne barátibbá tenni,ha már az ölükbe hullott egy csomó ügyfél. Meglátjuk mire megyünk velük!Választási lehetőség még mindig van.
Én rákérdeztem tőlük mi várható, ezt a nem túl bő választ kaptam: "Tájékoztatjuk, hogy a Random Capital Zrt. csatlakozik az Erste Befektetési Zrt-hez2021. szeptember 1-jén az Erste Befektetési Zrt. tulajdonába került a Random Capital Zrt., így az Erste Csoport 2021-ben a magyar tőzsde legnagyobb összforgalmat generáló szereplőjévé vált.Az Erste célja, hogy a két vállalat tudását és erősségeit egyesítse, ezért az Erste és Random egyesüléséről döntött, aminek tervezett dátuma 2022 szeptember 30.Szeptember 30-án, pénteken a megszokott módon lesz elérhető a szolgáltatás a Netboon és a RANDI kereskedési rendszereiben az amerikai piac zárásáig. Az egyesülést követően, október 3-án, hétfőtől az Erste online kereskedési rendszereiben férnek majd hozzá ügyfeleink az értékpapírszámla szolgáltatásokhoz.Az egyesüléshez kapcsolódó tudnivalókról és információkról ügyfeleink, augusztus első két hetében kapnak mindenre kiterjedő tájékoztatást elektronikusan úton, a Random értékpapírszámlájához megadott értesítési címen. " ezzel szerintem egyértelművé vált hogy a díjak a Erste-s díjak lesznek :/
Sziasztok! Nem vagyok teljesen tisztában a Random Capital megvételéről az Erste által. Mennyire érdemes tartani a konstrukciók, eltételek megváltozásától? Újabb TBSZ nyitása miatt kérdezem Köszi a segítséget!
Felhívtak és azért nem fogadnak megbízást, mert levették a portfoliójukból. Azért Európában a Michelin nem egy garázscég kategória. Hasonlóan jártam így már a Nokiával. Azért korrekt tőlük, hogy foglalkoznak az ügyfeleikkel.
Az IB-t nem ismerem. Lehet meg kellene. Én az utóbbi időben elkezdtem állampapírba vinni a pénzemet, hogy eddig kereskedtem, az drágább költséggel veszteséges lenne. Ha minden marad ennyiben, max. felbontom. De azt hiszem abba fogom hagyni a tréderkedést. 6 év alatt 30 ezer ft kezdeti pénzből össze jött 2 lakás, ennyi volt. Ja és a randomnál is kb. 1 lakás ára ott van tran költség címén, na jó lehet, hogy csak fél lakás. Jó volt klassz volt ennyi volt.
köszi, nem nagyon látok mást a piacon aki fapados díjakat használna, IB oké de van pár megkötés és nincs TBSZ, a KBC még talán de az meg már nem fapados díjas
Egyenlőre mindenki a régi csomagban maradt. Tudtommal nincs korlátozva a számlanyitás. A jövővel kapcsolatban, egyenlőre nem tudjuk hogy mi lesz, hétfőn (08.01) lesz valami tájékoztatás.
Sziasztok A Randomnál lehet most még új számlát nyitni vagy mindenkit bedobáltak az Erste drágább csomagjaiba? vagy ha most nem, záros határidőn belül befognak?
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?