Nem a szamla megszuntetesere gondoltam, hanem ki kellene harcolni, hogy ne rontsak a felteteleket... Ha szar nekik a kettos arazas, akkor az erstes ugyfeleknek is igerjenek randomos arazast ;) pl Az a baj, hogy mindent elturunk... az elet minden teruleten
KBC de ott az van hogyha ajánlasz valakit abban a hónapban neked és neki is van 10000 HUF kedvezmény max 5 főre, még nem gondoltam hogy valamikor érdemes -e ezt használni
Én írtam nekik, hogy online nyitottam, szeretném online megszüntetni ha van lehetőség erre. Kíváncsian várom a reakciót. Aki tud írjon nekik, had kapjanak egy kis nyomást.
Lehet azert nem kellene ezt csendben vegig turnie a randomosoknak... aki a randomot valasztotta ,az nem veletlenul tette, egesz biztos nem azert, hogy az erste lesapolja...
Btw, a real time adatnak mar alap szolgaltatasnak kellene lennie manapsag... a random ude folt volt ebbol a szempontbol a magyar piacon, de nem elore leptunk, hanem a fosztogatok megszuntettek a konkurenciat... igy nem kell ilyesmivel torodniuk, lehet szamolgatni, hogy hany % kal emeljenek dijakat, hogy szakadjon a della...
másrészt pedig hiába mész külföldi brókerhez, mert a tr. adó ki lett terjesztve határon átnyúló szolgáltatókra is tehát elvileg nekik is fizetni kell a magyar papírok kereskedelme után
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?