Sziasztok! Létezik, hogy a számlámon lévő eurót nem tudom átváltani forintra? Ez az üzenet jelenik meg, amikor el akarok adni eurhuf-ot. "Devizakonverziós megbízás jelenleg nem adható." Valaki esetleg tud segíteni, hogy hol bénázom el? Előre is köszi
Pár hete már agyalok azon, hogy hagyom a fenébe a bét-et, mert csak szopás az egész amit művelnek. Vagy EU-s részvénypiac, vagy US részvénypiac lesz a következő. Jó oké szerencsejáték, mikor napon belül egy adott emelkedésre tesz az ember, de nem egyszer csináltam ezt. Másik a szarházi bejelentése miatt bukóba voltam otp-n... Aztán a kedvencem amikor filléres részvényeket hagynak leértékelődni, indult 800 forintról is akár azt most 150 forint körül toporzékol... vagy a delta még az ilyen, hogy 40 forint körül szarakodik...
-Tovább maradó különadók: megszólalt Nagy Márton
,- Ezzel kapcsolatban Nagy Márton hétfőn kérdésre válaszolva úgy
fogalmazott, hogy "az extraprofitadók átmenetiek, szigorúan, de érdemes
szétbontani azokat". A tranzakciós illeték esetén elmondta: ez
az adó már előtte is létezett, most a maximum határát módosította a
kormány 6000 forintról 10000 forintra az átutalások esetén. "Ez egy
inflációs igazítás nyomán történik meg. Adott esetben indokolható, ha
egy finomhangolás történik az adó esetében" - magyarázta Nagy Márton,
nem említette meg viszont azt, hogy az értékpapírokra történő
kiterjesztés miért változott és miért marad fent a jelek szerint 2023
után is.https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220620/tovabb-marado-kulonadok-megszolalt-nagy-marton-551599
Én is úgy értelmeztem a magyar közlönyben lévő szöveg alapján, hogy csak augusztus 1-től érvényes, mert mindig a következő hónap 20-áig kell fizetni, és a legelső időpont szeptember 20, amikor fizetni kell. Ha jól értem, akkor csak a talán csak vétel után kell majd fizetni így talán csak azt fogják emelni 0.3%-kal, és az eladás jutalék reméljük megmarad a jelenlegi szinten. De majd kiderül, amikor közzéteszik a kondíciós lista változást.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?