Erste jobban járt volna, ha inkább ezt a retek, régi, ócska rendszerét kapcsolja le a Random helyett. Megvett egy ügyfélkört. Kíváncsi lennék, hogy hány %-uk maradt náluk, minden ismerősöm távozott tőlük. Nem reprezentatív, tudom, de aki hozzászokott a normális felülethez, nem fog ezzel a 10+ éves régi Erstés platformmal szenvedni.
Sziasztok! Elég sok idő eltelt, végül ki hova ment át az Erstétől? Én egy ideig reménykedtem a behazudott új kereskedési rendszerben, de be kell látni, hogy sose lesz.
sziasztok! én is az erste/random váltás elviselője vagyok. a netbroki helyett mit javasoltok? melyik brókercégnek van jól működő felülete? a kondíciók is érdekelnének, ha valaki tud tanácsot adni!
egyik sem. volt azt hiszem 16karakteres szám/betű kombó,amikor beléptél a random netboonjába ott volt található. de elküldték sms-ben is a bezárás előtt (talán)egy hónappal.
fú bazz, megcsináltam a random utáni első tranzakciómat az Ersténél... Hát olyan, mintha visszarepültem volna az időben 20 évet... Biztos meg lehet szokni, de bazmeg ilyet eladni 2023-ban , egy bank részéről...!?! Hát a pofám égne, ha Erste bróker vezetője lennék és ilyen kereskedési rendszerre kényszeríteném az ügyfeleimet ...!
Sziasztok! Ex Random Capital -os vagyok. Nyitni szeretnék egy új TBSZ számlát az Ersténél viszont nem tudom esetleg van e valamilyen jobb / olcsóbb brókercég? Köszi szépen!
Én a kbc rendszerét használom már kb 4 hónapja. Én eddig nem
tapasztaltam hibát vagy leállást. Amikor a k&h -tól el akartam jönni
akkor én is majdnem az erstéhez mentem, de mivel olvastam hogy
rendszeresen leáll, (eltűnik az árjegyző erre értem) ezért így inkább a
kbc-hez mentem. Nem bántam meg! Ha te is váltanál írj egy emailt a pengecske kukac hotmail
pont com címre és küldök neked pár kedvezmény kupont amit ha
felhasználsz 30,000 -150,000 -ig tudsz igénybe venni jutalék
kedvezményt. (természetesen nem titok, amelyiket felhasználod ugyanazt a
kedvezményt kapom én is).
Köszi szépen és neked is sok sikert kívánok máshol! Szerintem 2024től jöhet a 4IGben 1 nagyobb és hosszan tartó emelkedő trend, mert akkor már jönnek az eredmények és a piac beárazza,hogy tudja a cég fizetni a hiteleket és majd komoly osztalékokat is. Azért majd figyeld és ha jónak látod szállj vissza. Külföldiek is minimálisan vannak a BÉTen most. Szerintem pont ilyenkor kell visszajönni :D
elpártoltam én már a magyar papíroktól. Sem a HUF-ban nem bízok annyira, se a magyar adózási rendszerben, se a politikai háttér támogató mivoltában... Neked sok sikert, jó meglátásaid voltak anno!
Remélem a T-Sys meghiúsulása utáni eladásaidból pozitívan jöttél ki. Itt az idő a 4IGét vissza venni. Amit 3-4 éve csak mi kicsik gondolni mertünk a cég jövőjéről a nagyok annál is sokkal nagyobb céget építenek. Rheinmetall miatt most kezdődik majd a hadiipari informatika fejlesztése,itthon és külföldön is. (Szerintem komoly akvikkal.) Akkora mennyiséget mint ami neked volt,csak lassú vételekkel lehet újra felépíteni. Szerintem itt az idő nekiállni.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?