hogy példával írjam, eladtam papírt 130-on LOFO-val, és nem volt alacsonyabbról, de aztán kaptam 124-en na ezt a kettőt ma nem párosította a random-rendszer, holott eddig mindig ez történik, ha LOFO-val adok papírt és nincs alacsonyabbról, de napközben kapok remélem, így érthető
hogy érthetőbben írjam, a LOFO-s eladást azért indítottam, mert nem volt alacsonyabbról papírom, csak kaptam aztán ---de mégsem párosította össze ma arendszer, holott évek óta ezt teszi, egy kivétellel, pár hónappal ezelőtt előfordult egyszer ilyen
igen --- először adtam LOFO-val papírt és visszavettem alacsonyabban eddig --- évek óta --- ezt a kettőt párosította a rendszer alacsonyabb vétel, magasabb eladás LOFO-val ma nem párosította össze
Kicsit jobban bele kell menni a részletekbe, hogy érthessük. Hol nem kötötte össze? A netboon nyereség-veszteségnél? Ha először eladtál (parasztshort) LOFO-val a meglévődből párosította a legolcsóbbat a reggeli eladásoddal. Utána ha visszavetted, az már nem a reggeli eladásod párja, az marad magában. De a jutaléka daytrade.
köszi bubu, de olyan ember beírása kéne, aki LOFO-val adott ma papírt és vett is lejjebb és nem kötötte össze neki a rendszer mert nekem nem kötötte össze a lentebbi vételt a LOFO-s eladással
jó estét szeretném megkérdezni, hogy van-e közületek valaki, aki ma LOFO-val adott papírt a randomban én reggel LOFO-val adtam egy papírt, meg is kaptam lejjebb a párját, de legnagyobb megdöbbenésemre az esti allokáció nem mutatja, nem kötötte össze a lenti vételt és fentebbi eladást kérlek benneteket, ha valaki tapasztalt ilyet, jelezze egyszer már előfordult ilyen, pár hónappal ezelőtt
Kötéslista letöltése Amibrokerhez. Nem tudom, hogy lehet -e a random bármilyen felületéről kötéslistát letölteni, hogy azután azt az Amibrokerbe beillesszem. Van valakinek esetleg ötlete? Előre is köszönöm!
Pl 2000 USD váltása 275-ös árfolyamon: 2000 * 0.3% = 6 USD = 1650 HUF + "spread" + 0.05 * 2000 = 1650 + 100 = 1750 1-es spread-del jutalék nélkül meg 2000 HUF-ba kerülne neked ugyanez. Ezzel
a 2000 USD-vel nem nehéz kitermelni ez a 6 USD-t. A napon túli
jutalékod oda-vissza 4+4 = 8 USD összesen a teljes 2000 USD-s összegre. Ha
a részvényed 0.7%-ot emelkedik már meg is kerested mindkét költséget,
és a következő USD-s pozinál már csak a részvény vételi/eladási
jutalékkal elég számolnod, ha nem váltod vissza a pénzed.
Igen. Valóban ennyi a konverzió díja. Ha 1x átváltottad a pénzed pl USD-re, akkor onnantól nem szükséges váltogatnod. Adhatod / veheted az USA részvényeket 0.1% min 2 USD jutalékkal. 1667 USD váltása felett éred el minimum 5 USD-t. Utána már lineárisan 0.3% a konverzió. Az hogy drága vagy nem az meg nézőpont kérdése. 0.05 -ös spread-del tudsz váltani devizát ami elég jó. Ha jutalék nélkül 1-es spread-del lehetne ezt megtenni akkor már rosszabbul járnál.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?