Tudtommal ez nem rajtuk múlik, a tőzsde szabályozza, hogy milyen adatokat lehet továbbítani...régen (xetra előtti időkben) pl. indikatív ár sem volt, csak a brókerek láthatták....
Péntek 13.! Jó reggelt! Az idei volt a világ második legmelegebb júniusa? És mi a helyzet a júliussal? Még itt Olaszban (ahogy azt a retró időszakban nevezetük, a gyerekkoromban) sincs 26-27 foknál több és az is inkább csak késő délután. Mi is van ezzel a globális felmelegedéssel? Inkább globális lehűlés ez, tuti, hogy a jéghegyek megindultak lefelé az "üveghegyeken is túlról". Egyébként Grado csúcs szuper hely. Már azt is tudjuk hol lehet rollert venni, mert ha a barát gyereke azzal érkezik, a saját gyereknek is biztosan az kell. Van most már két babakocsi, két roller, zaba, pia, egész nap és kérem nekem a IOS mobil app is tökéletesen működik, ha élesbe tesszük majd hamarosan, az lesz az android új verzió is. Ja és vizsgáljuk a homokórázást is a Randiban, mert "szeretném a homokórát megállítani, szeretném a horvátokat VB-t nyeretni". Szóval halad a nyár és ma a tengerbe is bemegyünk, mert sós is, meg hideg is, meg hullámos is, na de mégiscsak a tenger, abban meg ugye bele is kell menni... "Egyik páciens a másiknak: - Az orvosom azt mondta, hogy paranoiás vagyok. - Igen? Ezt így kijelentette előtted? - Hát, igazából nem mondta, de biztos ezt gondolta..." | Semleges |
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?