Jut ezsembe, ha már át lesznek a traderek terelve a Randomhoz, például a mostani új akció hatására is, akkor nem lenne rossz Index, Nyersanyag, USA, Német részvény piacra valami jó MT4es kereskedési felületet kitalálni, akkor már teljes lenne a kép. A chartingba pedig továbbra is jó lenne a tobb ablakos funkció, hogy gyszerre lássam a 4bluet+ Buxot charting alkalmazásként. Vagy például egyszerre lássak 5-15-60perces, 4órás, napos, hetes Buxot 6ablakos chartingban hati kereskedéshez
Ennél az aránynál kell jobbnak lenni. Ha már 60%ban eltalálja az ember, akkor plusszos. No persze nem árt a nyerőket kifuttatni, vesztőket hamar elvágni. Én is most dolgozom ilyen stratégián FX MT4piacra
Hát ha ez mindenkinél így van, akkor ez egy hiba. Meg kell csinálni akkor a problémát. Van hogy 9előtt egy perccel esik be az ember a gép elé, és akkor még smsezik, üzenetet olvasgat, betölt végre, utána ki kell ezért kapcsolni, újra kioválasztani a számlát.. Nem kéne ilyen bonyának lennie
igen , ez mindennapos jelenség , van hogy az igen segít van hogy nem de a második nekifutásnál legtöbbször gond nélkül betölt mindent rendesen .........
Minden indításnál homokórázik és "hiba a lapon található parancsprogramban"Folytatja a futtatást? Ige n/nem. Klikk igenre, fogaskerekek eltünnek, adataok betöltenek.Másnál is van ilyen? De most jó a charting, csak ezt a játékot mindig el kell játszani. Kép róla: http://keptarhely.eu/images/2018/07/09/v00/20180709v00ofn6s4.png
ez gyakran előfordul nálam, hogy az első belépéskor valami nem töltődik be egyébként, de másodikra jellemzően már rendben van majd jelezd, hogy nálad is rendben volt e most
Helyes! Szuper! Már csak az android alkalmazást kell összehozni. Nektek megy ma a charting Randiban? Folyamatos chart lejátszás film lejátszási mód nincs ugye eleve a tradingview chartban?
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?