Fejlesztés érkezik a KBC felületén 2023. februártól: https://www.kbcequitas.hu/szolgaltatasok/kereskedesi-rendszereink/webbroker-pro, nem vagyok a KBC-nél, az erste rendszere tűrhetetlen...
Csak annyi hogy hülyének nézik a befektetőket....Vicc 395 alatt eurót akarnak venni... . Az Admiralsnál 400,07 a vétel az eladás meg 400,45... A pénzváltó veszi 402-403-ért, és 407 körül adja...
Most az Ertsténél, Investingnél 399,8 az EUR, de ha venni akarok, akkor 405,2, ha eladni akkor 394,5; vagyis kb +-5EUR. Korábban csak +-2EUR volt a differencia. Történt valami?
Sziasztok! Lehetséges, hogy az Erste és az RC más árfolyamon váltott EUR-t? Nekem legalább is úgy tűnik, mintha magasabb lenne az árfolyam ezért nincs váltási költség.
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget. Volt RC-s ügyfélként átkerültem az Erstéhez, és attól eltekintve, hogy sokkal gyengébbnek érzem, nem találom az eddigi kereskedéseimre vonatkozó "nyereség/veszteség" kimutatására szolgáló fület.... Netboon-ban volt ilyen funkció. Tudnátok segíteni, hogy az ersténél is tudok -e ilyet lekérdezni a felületen?
szia, lett egy extra tranzakciós illeték, szerintem ez is visszaveti a kereskedési kedvet, a likviditást mindenképp - inkább nagyobb csomagokkal üzletelek több kivárással - gyanítom a nagytöbbség is. meg ahogy mondjátok... az erete rendszere szót sem érdemel, jómagam is keresem a megfelelő szolgáltatót ami tudja a randomot pótolni - mind költségben mind felhasználóbarát felületben. sok szerencsét!
Nekem viszont van egy tényleg kellemes meglepetésem. Az osztalék jóváíráskor "csak" az egy dollárt vették le több TBSZ számlára érkező osztira. Szóval nem számlánként. És nem 5 EUR-t. Bár az utóbbit már tudtam. Kár, hogy nem ezt mondták először. Akkor nem rendeztem volna át a portfóliót költségeket vállalva.
Ersténél most van az első tranzakcióm, mióta átkerültem oda a Random Capitáltól. Jött egy "kellemes meglepetés", eddig a Random Capitálnál 0,3%-ért tudtam forintot euróra váltani, most viszont az Erste 0,7%-ot kér a devizaváltásért :((( Az vigasztal, hogy a KBC meg még többet, 1%-ot kérne...
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?