Transzferdíjat a mostani broki cégnek fizeted, ahol most vagy, és nem annak akihez mész. Tessék az Erstének mondani, hogy tekintsenek el a transzfer díjtól. :)
Köszi! Elolvastam a feltételeket. nem rossz, ha csak két hónapra is szól a kedvezmény. Azzal jelentősen feltúrbózhatnák, ha a brókerváltáskor felmerülő tranzakciós/transzfer díjra is kiterjedne.
Amiatt gondoltam erre - a vágyaimon túl -, mert egy net-bankhoz jól passzolna egy diszkont-bróker. És mivel az Erste nem vette meg a Random ker-felületeit/szoftvereit (ezt csak gondolom) ezt még a Gránit megvehetné Feritől.
Azért nem lehet, mert az Erste központban született egy döntés, visszafele nincs út, csak előre!!! Ők meg amúgy is, más rendszert használnak. Tanulság, vegyél Erste részvényt, mert ha mindenkit megfejnek, lesz haszon, és pénz osztira...
lassan 4 hónap eltelt azt mondta /írta az erste hogy majd felfejlesztik a sajátjukat csak addig nem lehet kereskedni meg minden randomos otthagyja őket
nem értem, hogy ki fizet a real time adatokért most 2022-ben. Amikor annyi más szolgáltató (yahoo finance, investing stb stb.) adja ingyen ezeket az adatokat bárkinek. Könyvre minek van szüksége egy befektetőnek? Olyan részvényt nem érdemes venni, amiben nincs anyni likviditás, hogy folyamatos legyen benne a kereskedés!
Én anno minden érdeklődőnek őszintén ajánlottam a Randomot, hozzátáve, hogy eléggé fapados a Randi, de amit kell azt tudja. Most, hogy átkeveredtem az Erstéhez utólag is bocsánatot kell kérjek a Randi fejlesztőitő és Virág Ferenctől! Méghogy fapados! Fényévekkel előzték meg a mostani legjobbnak tartott brókercégeket is mind a szolgáltatások mind az informatika terén. . A minap kerestem valamilyen szolgáltatót, ahol ha késleltetve is, de láthatnék 10-20-as könyvet. Sehol nem találtam. A Random demói ezt alapból adták.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?