Most is megy mint korábban, csak üresen nálam, mert átkerült megkérdezés nélkül az erse-hez. Most olyat irnák, amitől az illetékesek feljelentenének, felnégyelnnének!!!
Na mostanra nálam is elszakadt a cérna! A jó qú édes... a szoftverfejlesztőknek. Egy megbízhatatlan, alig használható, mondhatni szar valamit adnak az ember kezébe. Látszólag csillog villog, mutat mindent ... ja minden felesleges infót, csak a lényeget nem. A Pro a beállításokat hol menti, hol nem menti. Nincs annál bosszantóbb, mint naponta újrakonfigurálni az ablakokat. Az ablakkezelésről pedig ne is beszéljünk. Kritikán aluli. . Virág Elvtárs, Virág Elvtárs a francért adtad el a RandomCapitalt! Vagy ha el is adtad miért nem kötötted ki, hogy a Randit, Netboont tovább kell üzemeltetni.
Köszi Neked is! Hová érdemes menni?...Görgess vissza kb szeptember közepéig ebben a topikban, és többfajta szempont szerinti gondolatok és javaslatok között tudsz majd válogatni, szokásaid, portfóliód, céljaid függvényében. .(...csak, hogy az egyik legfontosabb szempontokat nevesítsem)
Nekem sikerült belépnem, de utalást nem tudtam indítani. Helyette az Erste Netbróker-ből indítottam, csak hát Erste díjon (15.000 Ft.) Sajnálatos módon azonban az Erste nem az aktív külső számlát migrálta a rendszerébe, hanem egy 10 évvel ezelőtti AXA bankszámlaszámom. Erre ment el az utalás. Négy nappal később aztán visszajött a pénz, helyesbítettem a számlaszámot és újra próbálkoztam, ekkor is 15.000 Ft volt a tranzakciós díj. Ezt már sokalltam és panaszt emeltem, minek következtében 15.000-et visszautaltak. Megyek és megszüntetem az Erste számlám. Hová érdemes menni a Random után. IB?
Én is próbálok belépni, de a belépéshez szükséges sms jelszó valahogy nem érkezik :( Félek, ez is a régi RC-s ügyfelek hűlyitése kategória. :( Valaki most tudja használni ?
Koszi, latom most mar tudok kereskedni a devizaval, penteken meg nem tudtam. Azert gondoltam, hogy teljesen vegig kell varni a T+3-at, de akkor ugy tunik, hogy nem.
Elméletileg ki van írva a teljesítés dátuma, és a
tranzakció részleteiben is benne kéne legyen. Deviza ügyletek: Ft-ról devizára T+3, devizaváltás: devizáról Ft-ra T-napos. 1. videó ~25’25-nél: https://www.erstemarket.hu/oldalak/eih-rc-egyesules-reszletei#modal-11 De részvény vétel/eladás ablaknál ha kipipálod a
devizaváltást, úgy is lehet.
Valaki tudja, hogy hany nap a deviza konverzio atfutasi ideje az Erstenel? Penteken valtottam dollart es meg mindig elszamolas alatt van. Gyorsan reagalni igy esemenyekre nem nagyon lehet majd, ha kell hozza HUF beutalas es HUF->USD konverzio.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?