Egyszerűen szánakmas az egész rendszerük. Semmi fejlesztés, egy elavult vacak az összes felület és szolgáltatás. Ennyire nincs konkurencia, hogy semmi nem kényszeríti őket a változtatásra?
En is igy vagyok. Penteken vettem utoljara mêg Randomnal papirt, azota semmi, be sem utalok, nem veszek, nem adok. A napi 10-100kontis bux hatis kotesem is leallitottam. Ez ami atment hozzajuk randomtol, kb nyugdij penz lesz. Jol nem fognak jarni velem. Marad a TBSZen ami van mozdulatlanul, aztan majd mashol kereskedek. Mobilbrokereztem flottul Random appon. Itt egy ajanlati konyvet, koteslistat nem kapok. Portfolio es Bet oldalakon kell lesnem az arfolyamokat. Vicc
Sokkal több helyett,nagyságrendekket több lanne a jó megfogalmazás.Nem kell nagyon pörgrtni a kereskedést és könnyedén felugrik a jutalék néhány 100 ezer ruppóra.Lehet a nullákkal játszani. Ha a vételár a 1.5 Yard volt,bőven megérte a bolt. Kereskedjünk,és próbáljunk meg nyomást gyakorolni a cégre!
Emberek és rendszerek csak akkor cselekszenek észszerűen, ha már minden más lehetőséget kipróbáltak. Vonatkozik ez az Erste-re is. Ha akartak volna változtatni, már régen megtehették volna, volt elég kérés, de nem. Én már léptem, már akkor sem megyek vissza, ha újra a randit lehetne használni. Nem olcsó egy átállás, sem pénzben, sem időben.
Ezek egyszeri bevételek lennének. Ha viszont maradnának a Randomosok, akkor évekig (évtizedekig) a napi kereskedéseikből sokkal több bevételük lenne. Ezt a hozzáállást hívják szűklátókörüségnek (már, ha az Erste úgy gondolkozik ahogy leírtad).
Törölt felhasználó2022. 10. 05. 21:54
Sziasztok Részvényes Társak, Befektetők, Volt Randomosok! Új vagyok itt. Javaslom, hogy ex-Randomosok csináljunk egy hatalmas összefogást és valahogy érjük el az Ersténél, hogy valamilyen formában hozzák vissza a Netboon-t és a Randit. Meg kell találni valahogy a minél szélesebb körű összefogás módját, hogy hatékonyak legyünk és megértse az Erste, hogy neki is érdeke, hogy a Randomos kereskedési felületeket működtessék tovább. Szóval most mindenkinek az lenne az érdeke, hogy úgy működjön tovább a Netboon és a Randi is mint eddig. Mit szóltok a közös összefogáshoz?? Ezt nem szabad annyiba hagynunk, hogy így leépítsék ezeket a szuper Randomos felületeket.
Ma mindkét személyes beszélgetésen elmondtam, nagyon sok ember el fog menni akik áttetttek a Randomtól, de sokat el is fognak vinni,. a válasz: az erste kibírja.
Szerintem a Random sikere a napi kereskedéseknek volt köszönhető. Na most az erste ezeknek az ügyfeleknek a nagy részét el fogja veszíteni a fos kereskedési felületüknek köszönhetően. Én is naponta kereskedtem de hétfő óta szinte rá sem nézek az árfolyamokra, mert ezeken az erstés platformokon kínlódás bármilyen kereskedést is folytatni. Azt hiszem eladok mindent és lépek is tőlük a p...ba. Vagy keresek mást vagy abbahagyom az egészet, de egy biztos, hogy ezeknél az idiótáknál nem maradok...
Azért élünk,mert alkalmazkodni tudtunk minden körülményhez.Ez bakfitty!A szarból is lehet aranyat csinálni,csak megfelelő projektet kell felépíteni hozzá.Továbbá:https://www.youtube.com/watch?v=eVKaTG3HK58. Elég öreg vagyok,hogy szaros ügyek miatt ne engedjem meg magamnak a megsértődést.Csak pozitívan. HS!!!
Csak az alap netbroki érdekel, semmi más. e Stooq HTLM5 és Investingen nézem a csartokat, a trnedekhez nem kell a reál. Az promt DT-hez kell. Eddig az Ertsén trendeztem a Netboon-n DT-ztem és csartok a stokin vagy investingen.
A Amikor beléptél és mondjuk a kedvenceknél állsz és Hatit akarsz venni vagy OTP-t feldop egy panelt amit kitölthetsz piaci, mikor, mennyit, hány db-ot stb. Na ezt a panelt nem dobja felmost nekem a Randitól átvett folyószámlámon, hanem egy sima egyszerű kis legördülő menüs, - ami nem műx, röhej,- - panelt ami semmire sem jó. Persze nekem ott a 14 éves számlám, amin tudom mit kell csinálni.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?