Pedig nagyon bíztál benne , szinte mindent Raffiba tettél anno.... Én is verem a fejem a falba de nagyon, nekem is volt 10,5 vételem is , 11 felett volt az átlagom egy kicsivel.....igazi beleülős papír volt....ismét elcsesztem
Az szép summa lenne, van bőven mindkettőből. :) Még 355-ös euróért vettem őket ráadásul, szerintem soha nem adom el. :) Tavalyi év bomba üzlete volt nekem mindkettő, kár hogy az OTP-t felülsulyoztam ezekhez képest. :(
na 1,5 pihenés után látom ment az árfolyam felfelé :) én mindent tartok, messze még a céláram rafiban és ersteben is mondjuk elcsesztem mert nem vettem további pakkokat már kb 1,5 hónapja, azt hittem lesz még korrekció úgy saccolom osztalékból kijön majd egy kinti hoferes munkabér, jobb ez igy mint kint beállni a hoferben árut pakolni minden nap ;) lehet csak tartani kell meg felvenni az osztalékot eur-ban, csak semmi izgalom.
Lehet a magam nyugtatása miatt is de majdnem két eurót ment egy bő hét alatt szerintem visszafog még esni de a16 alá már nagyon én sem várom, és után persze tovább megy 17 felé
Hát igen, egy év távlatából mekkorát lehetett volna nyerni te jó ég. Ha időgépem lenne visszarepíteném magam januárba, és az összes vagyonom minden forintom euróra váltanám. Majd eljönne az a júliusi nap, amikor is 9.9 euróért felvásárolnám az egész Raiffeisent. 🙂
Most lehet elbeszélünk egymás mellett, de a napi minimum az miért korrekció? Pl a 15.8 átlépte simán nem az lenne a korrekció ha oda visszanézne? Lehet hülye a kérdés de nem vágom ezt a napi minimumot korrekciónak!
Raiffeisen Bank International részvényesek