Ahogy nezem TA akadalya nem igazan van az emelkedesnek. Talan a ket aprilis csucsok lehetnek kozbulso megallok. Eloszor 14, majd 15. Bar ott mar hajlanek a zarasra, ez a jelentes viszont tenyleg hosszabb tavon is biztato.
Igen én is attól tartok mert ez is esett az első jelentés után és ma az erste is, de itt ami a lényeges, hogy egyenlőre nem vonul ki ez erősebb mint a profit szerintem jobban értékelik a befektetők! De pár nap rally nagyon ráférne!
De nem am! Kivancsi vagyok a holnapi produkciora. Szvsz egy par napos rally benne lehet, ha a nemzetkozi hangulat nem romlik el. Na meg persze remelhetoleg nem az Erste mai sorsara jut :)
Úgy látom, hogy a Rafi meg az Erste jövedelemtermelő képessége hasonló, az Erstét 9,7 milliárdra, a Rafit 3,9 milliárdra értékeli most a piac. A Rafinál nagy kérdés az orosz meg ukrán piac. Nem tartom jobb vételnek az Erstét, de én hajlandó vagyok egy kicsit több kockázatot vállalni.
Erste 3% feletti esésben, pedig ez eléggé jó hír szerintem. Jelenleg 24 eur alatt, háború előtt 45 felett jár, ez közel 50%-os bukta, úgy, hogy nincs ukrán és orosz kitettsége. Erste vételben nem gondolkofódik itt valaki? Rafi ehhez képest ma is pluszban.
Az q1 jelentés nagyon szép volt és még is beesett, ezek után nem tudom hova várom szerintem a mostani emelkedés már azt árazza/árazta be! De remélem nem lesz igazam!
Lesz ez még 10 körül, nekem is most van kb nullán árfolyam szerint de a héten fog ez még menni Amerika is szép pluszban zárt, ha 13-at eléri vagy ameddig megy akkor az egészet eldobom , hogy a régi magasabb vételek is menjenek ki és kivárok egy újabb lenti árfolyamot! Az OTP egy siralom nekem is van csak a mínuszt hozza!
Igen, nagyon szép nap. Bánom, hogy 10 alatt befostam és nem mertem még rávenni, már kezdtem kételkedni én is, hogy tényleg 7-8 lesz?? Ettől még persze lehet, de egy 10 alatti pakk már szerintem nem lett volna nagy mellényúlás, mindegy, lemaradtam róla. Akkor már simán vastag pluszban lennék, így jelenleg csak a magas euró árfolyam miatt vagyok abban, maga a részvény nagyjából ott tart ahol az átlagom van. Bár az OTP is kezdene végre magára találni, borzasztó már ez a vergődés. Viktor atyánk elintézte sajnos a BUX-ot egy időre, legalább egy uniós alku jó lenne végre. Rafinak viszont tényleg örülök. :)
Raiffeisen Bank International részvényesek