Nem cukkolásból írtam, csak visszaolvastam pár bejegyzést hogy hogy gondoltuk még decemberben. :) Sokat időzött 14-15 közt, kellett végre már egy megindulás. Én most már tényleg nem adom el 30-ig tartom, az Erstét meg 40-ig tervezem.
Tudom! De tedd a szívedre a kezed te sem gondoltad, hogy január elején pár nap alatt felmegy 16.5 fölé! Most már a korrekciót várom és nem ugrálok ki be!
Erste nagyon szépet ment de a rafiba nagyon nem érzek bele 1-2 eurót már annak örülnék ha a 15.5 eléri! Ez a szint jelenleg szerintem magas még most neki! Ezt 2 hete írtad :)
16.5 euró :) Én is kiszálltam 12-13 körül de visszavettem 14,5-nel a felét kb, a maradék felét meg erstere költöttem. Üti az ember a fejét hogy 9.9-nel nem tolta be a házat is de ez már csak ilyen utólag könnyű okosnak lenni...
Én is ezért baszom magam eladtam karácsony előtt az egészet 15.03-on ki tudja az ünnepek alatt is mi lesz! Most majd vehetem vissza többért, de vissza fogom mert ennek még mindig nem itt van a helye van felfelé tér bőven!
Raiffeisen Bank International részvényesek