Random Capital, itt 0.25% min 6.5 EUR, illetve Interactive Brokers, itt a gettex tőzsdén vettem, az 0.05% min 1.25 EUR IB-n 100-500 db-osával vettem, a Randomon min 2600 EUR-nál jön ki a 6.5 EUR min fee eladás asszem ugyanennyibe került mindkettőnél
13 , 12,40 , 11,5 , meg ma 11,6 felett....meglátjuk merre tovább, de talán itt már van/lesz vételi erő is... Persze szívesebben vennèm a másik felét olcsóbban..
igen, szerintem a 22 nem lehetetlen nyárra, ha béke lesz, még az is majd' 30%-al alacsonyabb ár, mint év elején, kb a többi bank is ilyen diszkonton forog jelenleg, beárazva a recessziót
Nagyon nem esik, egy sávban mozog. Valószínűleg gyűjtögetik, ha nem jön negatív hír, a legelső pozitív hírre robbanni fog. Ha nem is óriásit, de egy 18-22-es sávugrást eltudok képzelni.
ha kicsit tökösebb lennék, már szarrá kereshettem volna magam, minden nap ez megy: az első órában felhúzzák, utána egész nap csorog le, majd a nap végén még jól be is adják
záróban megint beadták pirosba, hihetetlen, hogy egy napot nem engednek zöldre :) azért kíváncsi vagyok ki szórja két kézzel ennyire, lehet többet tud mint mi?
Na igen, az I. vh-ban volt egy ilyen sztori, karácsonykor letették a fegyvereket, játszottak ünnepeltek, reggel meg azok az emberek, akik egy nappal azelőtt a legjobb barátok voltak, egymást gyilkolták. Furcsák vagyunk mi emberek :-/
Igen egy normális világban ez lenne az út!De nézd meg 14-óta a Krimben vannak és senki nem csinált semmit,most áttevődik a front a keleti részre és a világ megszokja lassan,hogy ott egymást lövik ki tujda meddig?.Szankciók nem tudom eredményesek tudnak -e lenni.Oroszok a nyersanyagokat Kinánák és Indiának el tudja adni.Ez 3 milliárd ember,az Unió 500 millió! Uj hidegháború indul igaz a régi igazán be sem fejezödött! A legszomorúbb az egészben,hogy mindezt a politikusoknak lehet köszönni akiket ugye megválasztanak! Megkérdeznéd a fronton egy katonáttól miért lövöd le a másikat,mit ártott neked, valüószinű értelmes magyarázatot nem tudna adni!
én úgy gondolom, hogy ennek a háborúnak csak úgy lehet vége, ha Putyint ellehetetlenítik, fizikailag vagy politikailag, ez mindegy, de amíg ő hatalmon van, addig Damoklész kardjaként lebeg majd a fejünk felett egy újabb agresszió
Raiffeisen Bank International részvényesek