Reméljük holnap a vezér semmi rosszat nem szól és nem omlik össze a forint, ha 400 alá bemegy akkor mindent beváltok! Ha volt 417 akkor lesz is sőt több is! Amit ma mondtak semmi más csak vakítás! Bízunk egy 395 árfolyamba!
Reméljük holnap a vezér semmi rosszat nem szól és nem omlik össze a forint, ha 400 alá bemegy akkor mindent beváltok! Ha volt 417 akkor lesz is sőt több is! Amit ma mondtak semmi más csak vakítás! Bízunk egy 395 árfolyamba!
Nekem egy picit magasabb de nem akarok már venni ezen a forint árfolyamon a váltás egyszerűen horror... Persze lehet év végén máshogy gondolom majd, mikor 450 lesz..
Úgyanigy vagyok én is inkább itt mint az OTP vagy a fiók és forintban! Ha marad a 410 akkor 1.8 millió az árfolyam nyereségem ami valahol jó valahol szomorú! Az egekbe tolják a kamatot de mit sem ér! Ami Ft van amiről halllani nem akartam, hogy 400-on beváltom most már örülnék ha 400 lenne! Sokat fordult a világ de sajnos kifelé magából! Jó kereskedést nektek és én még mindig megvagyok győződve, hogy brutál jó lesz a rafi!
Hiába. Már a 200 bázispont se segít, ami valljuk meg egy über nagy emelés, pláne a múlt heti 175 után. Mégis gyengül a forint. Van baj, nem kicsi. Egy eurót se sajnálok amit a rafiba toltam, hiába van minuszban. Bár lett volna több eszem és odarakom nem a hülye bux-ra. :(
Mit tud lépni Matolcsy?-Intervenció vagy újabb kamatemelések? Ide már a mind a kettő egyben kellene,lehet holnap belépnek a 412 ft eurö miatt. Lényeg fő a fejük biztos.
Kiváncsi vagyok holnap a jegybank mit lép vagyis mit tud lépni ami nem tűzoltásnak látszik! Szomorú ami van, hogy ide jutottunk napról napra ég a pénzünk el!
Raiffeisen Bank International részvényesek