Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Nagyon nagy benne a rizikó. Én úgy számolom - és ez senkit ne befolyásoljon - , hogy 2.200-2.400 között van a "völgy", és utána a hegy pedig 30.000-32.000 között. Erre bazíroztam eddig.
(Hú de lehúztál b+ :)) . Ha ilyen lennék nem lopnám itt egy ideje majd minden napomat.* . Otp-t 4.000-n vettem, aznap mikor sorosgyuribácsi megshortolta, 63% szakadás után. Csak én azt akkor ugye még nem tudhattam. Másnap el kellett volna adni bukóban, de nem tettem, 1. hiba. 2. hiba, mikor megkaptuk az imf hitelt és visszament 25%-t a vételi áramra és onnan megindult lefelé, el kellett volna adni. Utána meg már mindegy volt, addig esett amíg meg nem egyezett az ára a felemelt letét összegével. Nyilván maribácsis volt a történet, máig egyik legnagyobb melléfogásom ami végül 25% pluszban végződött 2009 őszén. De az nem áll, hogy greedben vettem volna. Fearben vettem - de még milyenben! - csak túl korán. Persze erre meg az a válasz, hogy hulló késbe nem nyúlunk :))) Na mindegy. Azóta valamennyit talán okosodtam. Vagy nem. Sajnos kihagytam majd egy évtizedet, mással voltam elfoglalva...) . Plotinusnál azt reméltem/arra számítottam, hogy a törzs srv-t teljes egészében az új befektető fogja megkapni, esetleg az elsőbbségiekkel kavarnak vmit Ádámosiék, esetleg - akár - úgy, hogy az elsőbbségiek átadási árfolyama eltér majd a törzs srv átadási árfolyamától. Jelentősen eltér... Az egy gazdaságilag is indokolható tranzakció lett volna, a többség nem is tudott volna róla, hogy az elsőbbségivel kiszedték a részüket, egy páran következtettek volna csak. . Ez a mostani Vár-Logisztika megvétel szerintem otromba lépés. Nem elegáns, nem árfolyamnövelő, stb, stb, és nyitva hagy egy csomó kérdést. . Egyébként nem írtam, hogy add el. Tartsad, jó lesz ez. Csak nem annyira mint remélni mertem volt. Én is szeretnék még benne tulaj lenni. . Végül ez a napi 10-20% kell. Nyilván ilyet nem lehet, de azért ne állampapírkamat +3-5-8%-ért vállaljuk már a kockázatot, meg agyaljunk azon mi miért volt, van meg LESZ. Ha már csináljuk, akkor legyen már vmi combosabb hozam, ami megdobogtatja a szívet - vagy abba kell hagyni, mert minek. Nekem ez a hozam a Ploti nélkül is megvolt, nyilván nem keveset dobott rajta a Ploti. . *Most is csak azért olvasgatok napközben fórumot, - amit nem szabad egyébként -, mert ledöglött a telefonom, de egyelőre - úgy látszik - nem kell beavatkozni talán semmibe, nem kell a vezetékeshez nyúlnom. Van egy játszadozás nélküli pihis nap. Tartalékárfolyamos számla erre nem alkalmas.
Én csak azt nem értem, hogy ha eddig gyűjteni akarta, most mikor hozzájutott még 20khoz miért dobná piacra? max lenyomni akarja hogy olcsóbban tudjon venni
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)