Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Azt a pálcás mindenit:)))))))))))) hát ki vagy te?:)))))))) minden napra kérnék egy ilyet:)))
Törölt felhasználó2019. 02. 18. 18:43
Olvad a nyerô, olvad a lé. Mit keresek itt: Ez itt a Bét! Izzik a részvény, Süvít a szél. Mit hoz a holnap, Ez itt a szólam. Felmenô vagy leszálló, Itt a vonat-megálló. Menni kô vagy várni kô, Leszállni még nem késô. Várni a gyorsra míg elindul. Ez itt a kérdés, Hol s mikor fordul. Ha tudod az indulót, Máris mehetsz. Tömérdek pénzt hoz, Ha várod a telet. Itt semmi sem készpénz, Amire fogadsz. Itt hagyhatod a fizudat nagyon-nagyon gyorsan. Ha türelmedet engedi az éned, Talán szaporíthatod a pénzed. A fórumon járó idegenek olykor
Segítenek, hogy merre remekelj. Van itt pár fazon, ki nagyon jót akar, De ne légy a bûvkörükben oly nagyon hamar. Holnap is nap van,
gyere a bétre, itt van a kánoán
reggel és délben. De várd ki az Estet, S ha mosolyod nem ernyedt, Te is lehetsz gazdagságtól
nem mentes...
Nagybátyámmal snóbliztunk csokiban mikor hatéves voltam. Csak lestem, hogy minden cikk csokit elnyert. Akkor rohadtul nem értettem, miért. Csak próbálom beleélni magam a másik - jelentős - fél helyzetébe, hogy én mit tennék a helyében. Mit gondolnak a többiek. Ez jelenthet +10 +70%-t is meg -10 -70%-t is. . (De nem ragaszkodom a témához, annyit nem ér, simán kiszállok belőle.)
Találjuk ki mit csinált ma, mit csinálhatott Justy és csoportja. Én tudom mit tettem volna, érdekel másnak esetleg van -e erről vmilyen gondolata. Ugye a cél az, hogy a viszonylag kedvezőtlen helyzetből is nyereséggel jöjjenek ki. (Az is lehet nyilván, hogy semmit sem tettek.)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)