Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Nem, természetesen nem tudom. Senki sem tudja :) De tudatosnak tűnik és nem kicsi pánik eladásnak. Egyben szállnak ki 30-50 db-os csomagok, miután kicsit feljebb jött mindig a vevői oldal.
1k papper fordult meg eddig, sokáig fog ez így tartani mire kiszórják :( megvárhatták volna a splitet, onnan egy dupla vagy tripla és sokkal nagyobb kasza...tényleg nem hiányzott ez most
29,8k fibó szint sztem óráson felette zár, akkor irány vissza 30k fölé, és akkor a hétvégi izgulás azért a pár száz darabért ment. ja és mire ezt leírtam már 30k felett vagyunk...
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)