Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Hát ennél a papírnál nem nagyon szokott érvényesülni semmilyen áttörés, dugó, fibó, stb. Valakik gondolják magukat és meghúzzák felfelé, mert éppen profitot akarnak realizálni. Lehet, hogy rosszul látom, de az eddigi történésekből ezt a következtetést vontam le.
Naggyon durca a támasz 22k környékén. Azt már nem fogja áttörni. Ilyen dugót nem nagyon láttam még ebben a részvényben... Ezek szerint innen már csak fel van tér? ;)
Csak az elmúlt órában kiszedtek 20 millió körül. Szerintem várjunk, az idő reméljük, hogy nekünk dolgozik. Most bukóban nehogy kiszórjátok. Én 28.000-ről kezdtem, sávozva, az alsó sávokban már nagyobb mennyiséggel, így az átlagom 24.000 tájékán van, de egy hét múlva már lesz okunk az optimizmusra. Eddig ennél bejött.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)