Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
hú én most látom csak mi volt itt a hétvégén. egyáltalán nem volt időm ránézni, túl szép idő volt. de amit én látok, hogy 29,4-29,8k között elég sok támasz van, ha az esik mehet lejjebb. hosszabb idősíkokon, pedig egyenesen bíztató kilátások vannak TA alapon. sztem egyáltalán nem olyan gáz a helyzet, hogy ez ma limites mínusz legyen. itt jön be a tőzsdepszcihó. sztem egyáltalán nem olyan vészes a helyzet mint ahogy azt itt egyesek látták, sőt. de ez csak az én egyéni meglátásom, én nem ugrálok egyelőre, mondjuk nem is szoktam napizni. a piac úgyis eldönti. a szintek amiket én figyelek: 29,4-29,8k, 26,2k lefele. 32,6k és 35,4k felfele. jöhetnek a mínuszok :-)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)